15:16 09.01.2024

United24, IOM та Червоний Хрест віддають перевагу “швидким” виробництва “Автоспецпром”

2 хв читати
United24, IOM та Червоний Хрест віддають перевагу “швидким” виробництва “Автоспецпром”

Компанія “Автоспецпром”, провідний український виробник медичного спецтранспорту, з початку повномасштабного вторгнення виготовила та передала замовникам 682 нові автомобілі швидкої медичної допомоги.

Серед клієнтів компанії – United24, це глобальна ініціатива на підтримку України, Міжнародна організація з міграції у складі ООН (IOM), найбільша українська волонтерська організація – Товариство Червоного Хреста та десятки інших поважних українських і міжнародних інститутів. Серед ключових замовників залишається й ДП “Медичні закупівлі України”. Наразі всі ці автівки допомагають українським медпрацівникам рятувати життя українців у всіх містах України.

“Ми продовжували роботу попри розірвані ланцюги постачання обладнання та складових, затримки з фінансуванням тощо, адже розуміємо – державі як ніколи потрібні сучасні “швидкі”. Наші автомобілі обладнані усім необхідним, щоб швидко й безпечно доправити пацієнтів до лікарні й допомогти лікарям врятувати більше людей”, – зазначив заступник директора ТОВ “Автоспецпром” Кирило Коморкін.

Крім того, у 2023 році, попри війну, компанія вдруге пройшла сертифікацію за стандартами Stellantis – одного зі світових автогігантів. Цей факт, за словами К. Коморкіна, разом з укріпленням стосунків та розширенням переліку партнерів ТОВ “Автоспецпром”, зокрема, за рахунок визнаних у всьому світі гуманітарних організацій в черговий раз підтверджує повну відповідність продукції компанії європейським стандартам.

Довідково

ТОВ “Автоспецпром” розпочало свою діяльність у 2012 році й сьогодні є провідним виробником автомобілів екстреної (швидкої) допомоги у країні й головним постачальником медичного автотранспорту для державних і приватних медичних установ України. Наприкінці листопада 2020 року компанія отримала сертифікат відповідності від європейського автогіганта Stellantis, ставши першим українським виробником швидких, який отримав документ такого рівня. Автомобілі швидкої допомоги виробляються у типах А1, А2, В і С на шасі Citroen, Peugeot, Toyota, Mercedes. Контроль якості продукції ведеться відповідно до міжнародних стандартів ISO 9001 та ISO 13485 (Менеджмент якості для медичних приладів). Stellantis – французька автомобілебудівна компанія. Це другий за величиною виробник автомобілів у Європі й власник таких брендів як Citroen, Peugeot, Opel, Vauxhall і DS Automobiles.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА