17:24 25.12.2023

Компанія STRATEG передала дитячим лікарням країни 10 тисяч наборів для ігор та творчості

2 хв читати

Торговий дім Strateg, який є лідером українського ринку розвивальних ігор та товарів для дитячої творчості, реалізував до Різдва, разом з Асоціацією дитячих лікарень України, благодійний проєкт, для пацієнтів дитячих лікарень. В рамках проєкту діти, що в умовах війни проходять лікування або тимчасово залишилися без батьківської опіки, отримали набори та ігри для розвитку стратегічного мислення, креативності та винахідливості.

Маленькі пацієнти отримали понад 10,000 настільних ігор, пазлів, головоломок, а також найрізноманітніших матеріалів для творчості та інтелектуального розвитку – набори для малювання, ліплення, аплікацій, мозаїк тощо. Кожна гра та іграшка виготовлені з високоякісних українських матеріалів у повній відповідності до європейських стандартів.

Ця акція стала своєрідним рекордом як для Торгового дому Strateg, так і в цілому для України: це найбільша партія іграшок, передана для задоволення потреб дітей в розвитку та самовираженні під час війни.

“Людина вчиться протягом життя, але саме в дитинстві формується світогляд, звички, а найголовніше – мрії. Ми вважаємо, що мрії у дітей не можуть відібрати ані хвороби, ані війна, і докладаємо максимум зусиль, щоб забезпечити маленьким українцям можливість випробувати себе в інтелектуальних іграх, показувати себе через творчість. Тільки так ми зможемо сформувати покоління, яке буде кращим за наше”, – підкреслює засновник та керівник компанії компанії Strateg Олександр Сивак.

Передача ігор та іграшок дітям відбулася завдяки співпраці Strateg та Асоціації дитячих лікарень України, яка допомогла централізовано розподілити подарунки до лікарень в різних регіонах України.

“Така допомога дітям є надзвичайно важливою. Державні лікарні не можуть забезпечити пацієнтам індивідуальні розваги або навчання. Але в той самий час зараз, як ніколи, є велика необхідність відвернути увагу дитини від страждань та війни, дати їй можливість спробувати різні цікаві заняття, нові хобі та просто розважати. Я рада, що Олександр долучився до ініціативи і зміг «включити» посмішки у 10.000 українських дітей, які зараз проходять лікування тут, в Україні”, – зазначає Ольга Канська, pro bono Асоціації дитячих лікарень України.

Це не єдина благодійна акція Strateg в цьому році. Протягом останнього місяця напередодні Різдва ігри та іграшки від компанії отримали ще майже 8 000 дітей військових, які зараз захищають Україну на фронті.

Нагадаємо, у 2020 році на День Святого Миколая Strateg встановив національний рекорд: було побудовано 7-метрову піраміду з ігрових наборів, які згодом були подаровані вихованцям дитячих будинків та дітям з малозабезпечених сімей. А у 2019 році компанія подарувала маленьким українцям 11 000 настільних ігор та наборів творчості з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА