19:22 17.06.2022

Абоненти Київстар можуть заощадити на купівлі ліків у мережі Аптек 911

2 хв читати
Абоненти Київстар можуть заощадити на купівлі ліків у мережі Аптек 911

Від початку війни в Україні, Київстар щоденно докладає зусиль на  допомогу абонентам не лише власними послугами, благодійністю, а й співпрацює з партнерами. Наразі компанія разом із мережею Аптек 911, надає абонентам знижки до 7% на онлайн замовлення.

Завдяки акції абоненти можуть заощадити при купівлі ліків, косметичних препаратів та товарів для дітей й мам на сайті партнера. Для цього достатньо користуватися мобільним додатком Мій Київстар, або завантажити його на свій смартфон та авторизуватися. Одразу на головному екрані додатка абоненти зможуть отримати промокод на знижку, який потім можна використати при купівлі обраних препаратів мережі аптек.

Промокод на знижку можна отримати по 30 червня включно. Звертаємо увагу, що вартість товару може змінюватись у період проведення акції, розрахункова сума знижки, яку можна отримати, може відрізнятись.

Нагадаємо, що Мій Київстар — це додаток для самостійного керування власним номером, аналізу витрат та обсягу послуг за номером, підключення або відключення послуг та заміни тарифного плану. У додатку можна поповнювати рахунок без комісії, отримувати вигідні пропозиції від партнерів та бонуси від Київстар. Завантажити Мій Київстар можна за посиланням.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на березень 2022 року обслуговував 26 млн абонентів мобільного зв’язку і понад 1 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G. На сьогодні понад 90% населення України проживає у зоні мережі LTE. Київстар. Компанія забезпечує найвищу поміж мобільних операторів України середню швидкість передачі даних у мережі мобільного зв’язку, що підтверджується дослідженнями Speedtest від Ookla.

Клієнтам компанії доступні можливості мобільного, фіксованого зв’язку та інтернету, конвергентні рішення, а також інноваційні послуги Big Data, IoT, Cloud solutions, мобільні фінансові послуги, цифрове ТБ та ін. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON, головний офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар 24 роки працює в Україні та визнаний як найбільший платник податків на телеком ринку, кращий роботодавець та соціально відповідальна компанія.

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА