14:06 31.05.2022

Сергій Притула вперше коментуватиме матч збірної України з футболу

1 хв читати

Допоки українці на полі будуть боротися за вихід у наступний раунд плей-оф Чемпіонату світу, українці в тилу матимуть змогу задонатити кошти на 1000 планшетів для ЗСУ.  Вболіваємо за наших! Збираємо на ЗСУ!

Збір розпочнеться 1-го червня о 21:30 під час онлайн-трансляції коментаря поєдинку Національної збірної України з футболу проти Шотландії.

На каналі Footballhub за підтримки Parimatch Ukraine  відбудеться трансляція коментаря матчу від відомого телеведучого, громадського діяча та волонтера Сергія Притули, а також  — солдата ЗСУ та спортивного коментатора Вадима Скічка. Усі зібрані під час трансляції кошти будуть перераховані у фонд Сергія Притули.

Кожен гравець збірної битиметься на полі, щоб наблизити перемогу України на своєму фронті. Ви теж можете підтримати українське військо лише у 3 кроки: 

  1. Увімкнути трансляцію
  2. Перерахувати комфортну для вас суму 
  3. Насолоджуватися футбольним поєдинком.

Бренд Parimatch одним з першим публічно заявив чітку проукраїнську позицію та повністю ізолював росію ще у березні. Протягом трьох місяців бренд Parimatch і команда допомагають ЗСУ виборювати те, що силою не відібрати – перемогу вільної нації.

Вболіваємо за наших! Збираємо на ЗСУ!

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА