13:34 14.07.2023

Parimatch заявляє про створення сайтів-клонів компанії

2 хв читати
Parimatch заявляє про створення сайтів-клонів компанії

Зловмисники створили сайти-клони компанії Parimatch, які використовують логотипи і айдентику компанії, схожі кольорові гами та архітектуру, щоб ввести в оману споживачів та дискредитувати оператора ігрового ринку.

Про це йдеться в офіційній заяві Parimatch.

У компанії наголосили, що після накладення санкцій РНБО вони повністю припинили діяльність в Україні.

"На відміну від шахраїв, які ховаються, ми завжди діяли в межах чинного законодавства України, відрізнялися високою культурою ведення бізнесу і оприлюднили структуру українських активів", - зазначено у заяві.

У Parimatch нагадують, що продовжують боротися за зняття неправомірних санкцій та повернення коштів клієнтів, які через санкції заблоковано на банківських рахунках. Зокрема, надали всю необхідну інформацію правоохоронним органам і очікують на публічний перегляд рішення та скасування безпідставного рішення.

У заяві наголошується, що упродовж 4 місяців на компанію здійснюються масовані інформаційні атаки із застосуванням шахрайських методів, маніпуляцій та брудного PR. Також є спроби підробити зовнішній вигляд бренду для розповсюдження нелегальної рекламної інформації з акціями та бонусами. Зустрічалися й випадки з пропозиціями швидкого відновлення ігрових рахунків для клієнтів Parimatch та виведення коштів за додаткову фінансову винагороду. Усі ці прояви шахрайства у компанії фіксують та готові надати правоохоронцям. 

Parimatch закликає представників медіа не піддаватися на провокації шахраїв та ретельно перевіряти інформацію.

"Ми закликаємо журналістів ретельно перевіряти джерело надходження інформації та дотримуватися стандартів журналістської діяльності і не розповсюджувати відверту брехню. Чи можна довіряти джерелу в соцмережі, яке було зареєстровано добу тому, не має контактів та краде публікації 2022 року з офіційної сторінки Parimatch? Чи можна довіряти медіа, яке не звертається за офіційними коментарями? Відповідь однозначна - НІ! Будьте уважні! Не піддавайтеся на провокації шахраїв!" - йдеться у заяві Parimatch.

Нагадаємо, санкції РНБО проти ліцензованого оператора ігрового ринку України, одного з найбільших платників податків – компанії Parimatch – було накладено 11 березня 2023 року. Попри звернення компанії до правоохоронців, жодних пояснень щодо причин накладення обмежень надано не було. Натомість Parimatch надала усю необхідну інформацію, зокрема, відкрила корпоративну структуру та надала докази припинення співпраці з росією. Компанія продовжує звертатися за поясненнями до правоохоронних структур, зокрема, СБУ. Також очікують відповідь президента Зеленського на петицію за зняття санкцій з Parimatch, яка набрала необхідні 25 тисяч голосів.

 

 

 

 

 

Рік заснування компанії Parimatch 1994
Ліцензія КРАІЛ № 84 від 02.03.2021 / № 48 від 10.02.2021 року

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА