12:02 09.11.2021

Мей Маск приїхала до Києва на запрошення Альони Шевцової

2 хв читати

Письменниця та мама власника компаній Tesla та SpaceX Ілона Маска, Мей Маск, побувала у Києві на запрошення бізнес-вумен, засновниці міжнародної платіжної системи LEO Альони Шевцової.

Свій візит Мей приурочила до виходу своєї автобіографічної книги-бестселера «Жінка, яка має план» українською мовою. Разом із Альоною Шевцовою 73-річна Маск дала ексклюзивне інтерв'ю журналістам програми «Сніданок з 1+1».

«Визнаю, коли вперше прочитала книгу Мей у Вашингтоні на початку цього року, я навіть плакала. Вона стала для мене посібником: як підніматися нагору, коли важко. Коли ти жінка, коли ти одна з дітьми», – розповіла Альона Шевцова, пояснюючи мету запрошення Мей Маск до Києва.

Під час інтерв'ю Мей Маск розповіла про роботу над книгою.

«Мій агент захотів, щоб я розповіла про своє життя і про уроки, які винесла. І навіть мої діти сказали: «Ти повинна розповісти про боротьбу». Бо жінкам це необхідно! І книга саме про це – як важливо не здаватися. І коли у жінки є план, вона вийде з будь-якої ситуації!» - наголосила Мей Маск.

За її словами, вона не перевіряла зі своїми дітьми уроки і не контролювала їх, даючи можливість займатися тим, що їм до вподоби та йти до своїх цілей. У свою чергу мати чотирьох дітей Альона  Шевцова вважає, що головне для дітей – відчувати підтримку сім'ї.

«Я намагаюся бути для них найкращою мамою. Наприклад, коли мої діти телефонують, я відповім їм, завжди. А коли діти йдуть спати, тільки я, їхня мама, розповідаю їм на ніч казки», — сказала Альона Шевцова.

Мей Маск – письменниця, модель, дипломований нутриціолог, мати трьох дітей – синів Ілона, Кімберлі (є власником ресторанного бізнесу) та доньки Тоски (режисер та продюсер). Альона Шевцова – одна з найвідоміших та найвпливовіших жінок у fintech-індустрії України. У лютому 2020-го заснована нею МПС LEO отримала валютну ліцензію від НБУ, а влітку 2021-го увійшла до четвірки найбільших гравців українського ринку грошових переказів. Наглядовою радою компанії керує третій президент Віктор Ющенко.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА