00:09 04.03.2020

ПУМБ – учасник державної програми "Доступні кредити 5-7-9%"

2 хв читати

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) підписав договір про співробітництво з Фондом розвитку підприємництва і долучився до участі в  державній програмі підтримки мікро, малого підприємництва в Україні "Доступні кредити 5-7-9%".

Відтепер підприємства мікро та малого бізнесу, які відповідають умовам програми, мають змогу отримати у ПУМБ доступні інвестиційні кредити на пільгових умовах для створення або розширення власного бізнесу. Програма передбачає фінансову підтримку шляхом здешевлення кредитів, через державну компенсацію процентної ставки до рівня 5%, 7% та 9% відсотків річних за кредитами у національній валюті.

Відповідно до умов програми "Доступні кредити 5-7-9%" процентна ставка для клієнта залежить від обсягу річного доходу (виручки) від ведення господарської діяльності та кількості створених робочих місць:

-5% річних – якщо річна виручка складає до 25 млн грн і протягом першого кварталу з моменту отримання кредиту підприємець створює мінімум 2 нових робочих місця (до моменту створення клієнт сплачує 7% річних);

-7% річних – для бізнесу з виручкою до 25 млн грн;

-9% річних – для бізнесу з виручкою від 25 до 50 млн грн.

При цьому, за кожне нове створене робоче місце ставка знижуватиметься на 0,5% річних кожного наступного кварталу (але не може бути нижчою за 5%).

"Малий бізнес завжди був одним із головних пріоритетів у роботі банку: ми активно кредитуємо цей сегмент, інвестуємо у створення та вдосконалення нових продуктів і сервісів. Приєднання ПУМБ до державної програми підтримки мікро та малого бізнесу "Доступні кредити 5-7-9%» допоможе нам як банку надавати вигідне фінансування та ще активніше сприяти розвитку українського бізнесу," – зазначає заступник голови правління з корпоративного бізнесу ПУМБ Сергій Магдич.

Дізнатись більше про державну програму компенсації "Доступні кредити 5-7-9%" можна на сайті ПУМБ та на сайті урядової програми.

Оформити заявку у ПУМБ представники малого бізнесу можуть за посиланням.

У разі виникнення будь-яких питань звертайтесь до Центру обслуговування корпоративних клієнтів (з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 18:00), за телефонами:

- 0 800 501 275 (безкоштовно для дзвінків з міських та мобільних телефонів в межах України),

- ( 044)  290 93 11 (для міжнародних дзвінків, згідно з тарифами операторів).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА