19:36 08.08.2019

Політрада партії "Сила і честь" припинила членство першого заступника голови та керівників низки облорганізацій через дискредитацію політсили

2 хв читати
Політрада партії "Сила і честь" припинила членство першого заступника голови та керівників низки облорганізацій через дискредитацію політсили

Політрада партії "Сила і честь" (лідер Ігор Смешко) ухвалила рішення щодо припинення членства першого заступника голови цієї політичної сили Олександра Кіхтенка, кількох членів партії та керівників низки обласних організацій у зв'язку з діями з дискредитації, спрямованими на розкол політсили.

Як зазначено в заяві політради партії, за дії, що дискредитують політсилу та спрямовані на її розкол, припинено членство в "Силі і честі" першого заступника голови партії Кіхтенка, членів політради Михайла Нечипорука та Юрія Черкасова, члена контрольно-ревізійної комісії партії Юрія Ляховського. Також позбавлено членства в партії голів правління Дніпропетровської обласної організації "Сили і честі" Володимира Фастова, Херсонської облорганізації - Олександра Вітковського, Чернігівської облорганізації - Валерія Безкровного і Харківської облорганізації - Геннадія Крутова.

У заяві наголошується, що маніпулятивна та неправдива інформація, озвучена цими представниками партії та подана в ЗМІ, напередодні голосування на парламентських виборах завдала партії "Сила і честь" суттєвої шкоди. В організації вважають, що метою цього була спроба психологічного тиску на нинішнє керівництво політсили та спроба рейдерського захоплення контролю над нею у зв'язку із можливістю отримання партією державного фінансування за результатами виборів 2019 року.

Детальний аналіз роботи виборчих штабів і партійних організацій із визначенням реального внеску кожного її керівника, членів партії та активістів-волонтерів під час останніх виборчих кампаній завершується і буде представлений на черговому з'їзді партії у вересні, повідомили в партії "Сила і честь".

За підсумками парламентських виборів за партію "Сила і честь" у багатомандатному виборчому окрузі проголосували 3,82% виборців (558 652 особи).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА