17:22 03.11.2015

Володимир Сальдо знімає свою кандидатуру на виборах мера Херсона - ЗМІ

2 хв читати
Володимир Сальдо знімає свою кандидатуру на виборах мера Херсона - ЗМІ

Кандидат у мери Херсона від партії "Наш Край" Володимир Сальдо заявив про зняття своєї кандидатури з виборів мера Херсона, другий тур яких був призначений на 15 листопада, повідомляє місцеве видання "Херсонські факти".

"Нинішня виборча кампанія найбрудніша в історії Херсона... У результаті городяни стали заручниками нечистих на руку політиків, які будь-яким способом намагаються утриматися при владі. Я знімаю свою кандидатуру, але залишаюся разом із вами. Я - ваш представник у міській раді. Моя команда – це жителі Херсона", - сказав В. Сальдо на прес-конференції у вівторок.

Він заявив, що продовжить боротьбу за розвиток міста та його благополуччя поза політикою, однак сказав, що партія "Наш край", "не допустить прийняття будь-яких рішень, що погіршують життя в місті".

На запитання, кого він підтримає у другому турі виборів мера, В. Сальдо заявив, що хоче підтримати господарника, а не того, хто хоче бути політиком. Він нагадав, що у другий тур проходить кандидат, який посів третє місце в першому турі виборів міського голови.

Як повідомляється на офіційному сайті ЦВК, за результатами обробки 100% протоколів на виборах міського голови Херсона, що відбулися 25 жовтня, 24,8% голосів отримав чинний мер Херсона, самовисуванець, член Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Володимир Миколаєнко, а В. Сальдо, який був мером Херсона у 2002-2012 рр., набрав 16,9% голосів. На третьому місці – висуванець від ВО "Батьківщина" Владислав Мангер, який набрав 12,4% голосів.

Загалом у виборах міського голови Херсона брали участь 20 кандидатів; інші 17 набрали менше 9% голосів кожен (5 – менш 1%).

У зв'язку з тим, що В. Миколаєнко не набрав 50% голосів, а населення Херсона перевищує 90 тис жителів, керуючись чинним законодавством, ЦВК призначила другий тур виборів мера міста, що має відбутися 15 листопада.

Дані виборів у Херсонській міській раді ЦВК наразі не оприлюднила.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА