13:45 14.10.2015

Херсонський міськвиборчком повторно відмовився зареєструвати Володимира Сальдо кандидатом у мери міста від "Нашого краю"

1 хв читати
Херсонський міськвиборчком повторно відмовився зареєструвати Володимира Сальдо кандидатом у мери міста від "Нашого краю"

Херсонська міська виборча комісія в новому складі знову відмовила в реєстрації політика Володимира Сальдо, висуненого партією "Наш край" кандидатом у мери Херсона.

Як повідомляє прес-служба Центральної виборчої комісії, ЦВК на засіданні у вівторок скасувала рішення Херсонського міськвиборчком від 12 жовтня про відмову в реєстрації В.Сальдо кандидатом на посаду херсонського міського голови.

При цьому ЦВК зобов'язала Херсонський міськвиборчком доставити їй оригінали документів для реєстрації В.Сальдо кандидатом у мери Херсона.

Водночас Центрвиборчком зазначив, що встановлений виборчим законом термін для прийняття територіальною виборчою комісією рішення про реєстрацію кандидата не може бути застосований у разі допущення протиправної бездіяльності такої комісії.

При цьому в ЦВК наголосили, що її рішення, спрямоване на відновлення порушених прав, є обов'язковим для виконання всіма суб'єктами виборчого процесу, зокрема виборчими комісіями нижчого рівня, згідно із законом України "Про Центральну виборчу комісію".

В.Сальдо народився 12 червня 1956 р. в н. п. Жовтневе (Миколаївська обл.). З 2001 року був головою облорганізації Партії регіонів у Херсонській області, з 2002 по 2012 роки був мером Херсона. Нардеп у ВР VII скликання, член фракції Партії регіонів. 24 лютого 2014 року перейшов до депутатської групи "Економічний розвиток".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА