17:37 07.11.2023

"Добробут" запустив нову розширену програму ДМС спільно з СК "ІНГО"

2 хв читати
"Добробут" запустив нову розширену програму ДМС спільно з СК "ІНГО"

Медична мережа "Добробут" запустила нову розширену програму добровільного медичного страхування "Доброполіс" спільно зі страховою компанією "ІНГО".

Як повідомляють у пресрелізі медмережі, нова програма, річна вартість якої становить від 19 тис. грн, покриває медичні послуги вартістю до 300 тис. грн.

Програма, зокрема, охоплює лікування екстрених випадків, амбулаторно-поліклінічну допомогу, екстрену та планову допомогу в стаціонарі, невідкладну допомогу, покриває травми, високу температуру в дитини, інфаркт, інсульт, ГРВІ, а також передбачає можливість оформити додатково стоматологічне та онкологічне страхування.

Крім того, до нового полісу входить страхування для цивільних від травм, отриманих через воєнні дії в Україні.

"Після запуску в березні цього року "Доброполісу для екстрених ситуацій" ми отримали величезну кількість запитань від наших клієнтів щодо того, чи можна придбати страхування в "Добробуті" і для планового лікування та операцій. Оперативно відреагувавши на цей запит, ми створили ще один унікальний страховий продукт", - наводяться в пресрелізі слова директора з корпоративного продажу "Добробуту" Дмитра Гроссу.

"Добробут" - одна з найбільших в Україні приватних медичних мереж. До неї входять 17 медичних центрів у Києві та Київській області, служба невідкладної допомоги, стоматологія та аптеки. Медичні центри мережі надають послуги для дітей і дорослих більш ніж за 75 медичними напрямами. Щорічно фахівці "Добробуту" проводять понад 7 тис. операцій. У мережі працюють 2,7 тис осіб.

З перших днів війни лікувально-діагностичний центр "Добробуту" в Києві безоплатно надавав ургентну медичну допомогу захисникам України та пораненому внаслідок бойових дій населенню в режимі 24/7. Завдяки діяльності благодійних фондів Direct Relief International і Dobrobut Foundation у ЛДЦ "Добробут" можуть отримати безоплатну допомогу поранені військові та люди, які опинилися у скрутному становищі через війну.

"Добробут" став першою приватною мережею в Україні, що отримала фінансування від федерального уряду США - за підтримки Корпорації міжнародного фінансування США (U.S. International Development Finance Corporation, DFC) компанія побудує сучасний центр фізичної реабілітації.

АТ "Страхова компанія "ІНГО" має 30-річний досвід роботи на ринку. Її основним акціонером з 2017 року є українська бізнес-група DCH Олександра Ярославського.

Компанія має 29 ліцензій на різні види обов'язкового і добровільного страхування, надає страхові послуги корпоративним і роздрібним клієнтам, є повним членом Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ).

СК "ІНГО", за даними Нацбанку, на середину 2023 року була восьмою на ринку за розміром активів (3,28 млрд грн). Її чисті зароблені страхові премії за перше півріччя становили 971,4 млн грн, страхові виплати та відшкодування - 545,6 млн грн, чистий прибуток - 152,0 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сучасні карети швидкої допомоги від партнерів із Німеччини доставлять на Херсонщину - ОВА

Україна залучить додатково EUR100 млн від Ради Європи для відновлення медицини - Шмигаль

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

В Охтирці відкрили збірно-модульну конструкцію для розміщення бригад швидкої допомоги

Майже 11,2 тис. генераторів встановлено в українських клініках - МОЗ

НСЗУ законтрактувала на проведення хіміотерапії в межах ПМГ 97 медзакладів на 2,41 млрд грн

Медзаклади отримають іще 52 потужні генератори для роботи на випадок відключень електроенергії

На відновлення зруйнованої агресором медичної інфраструктури в Україні потрібно щонайменше $14,2 млрд

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА