19:25 13.11.2017

СБ готовий надалі допомагати поліпшувати систему охорони здоров'я України

2 хв читати
СБ готовий надалі допомагати поліпшувати систему охорони здоров'я України

Світовий банк підтримував Україну на шляху до ухвалення медичної реформи і готовий продовжувати надавати Києву допомогу в цьому напрямі, заявила в.о. глави МОЗ Уляна Супрун за підсумками зустрічі з президентом групи СБ Джимом Йонг Кімом (Jim Yong Kim) у понеділок у Києві.

"Всесвітній банк неодноразово підтримував Україну на шляху до прийняття медичної реформи і готовий надалі допомагати поліпшувати систему охорони здоров'я. Є загальний амбітний проект "Поліпшення здоров'я на службі у людей", який працює в 8 областях України і допомагає надавати якісну медичну допомогу і профілактику їхнім жителям. Спасибі міжнародним партнерам з банку за допомогу українцям жити більш здоровим життям. Сподіваюся на розширення і поглиблення співпраці", - написала І.Супрун в своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок увечері.

Вона повідомила, що разом з президентом групи Світового банку відвідала в Києві Центр первинної медико-санітарної допомоги №1 та клінічну лікарню №15.

"Джим Йонг Кім привітав наших медиків із законодавчими змінами, що надають можливість працювати системі охорони здоров'я за новими, сучасними і справедливими правилами", - написала в.о. глави МОЗ.

Вона також висловила подяку медикам, "які вже готуються до змін". Як приклад такої підготовки, вона навела Центр первинної медико-санітарної допомоги №1, який вже працює з системою E-Health.

"Поки що в пілотному режимі, але запевняють, що готові повністю перейти на безпаперові відносини з медициною. Їхні пацієнти швидше відчують позитивний ефект медичної реформи і медустанова матиме конкурентну перевагу серед київських лікарень", - зазначила У.Супрун.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МОЗ підготувало всі нормативні акти для запуску роботи закону про медканабіс

Клініки ще семи європейських країн готуються приєднатися до програми міжнародного медичного партнерства

Фонд Порошенка купив кисневу барокамеру для лікування поранених і профінансував ремонт відділення

USAID запустив два проєкти відновлення медінфраструктури в Харківській і Запорізькій областях

53% відсотки опитаних українців вважають, що загроза здоров'ю від коронавірусу була перебільшена - опитування "Рейтингу"/Gallup Int.

Сучасні карети швидкої допомоги від партнерів із Німеччини доставлять на Херсонщину - ОВА

Україна залучить додатково EUR100 млн від Ради Європи для відновлення медицини - Шмигаль

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА