20:40 29.06.2024

Глави МЗС України та Вірменії провели переговори на полях Дубровницького форуму в Хорватії

1 хв читати
Глави МЗС України та Вірменії провели переговори на полях Дубровницького форуму в Хорватії

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та міністр закордонних справ Вірменії Арарат Мірзоян на полях Дубровницького форуму в Хорватії обговорили безпекову ситуацію в Європі та на Південному Кавказі.

"Я подякував Вірменії за участь у першому Саміті миру в Швейцарії та проінформував свого колегу про подальшу роботу з реалізації Формули миру на шляху до справедливого і сталого миру в Україні", - написав Кулеба в соцмережі Х.

Міністри також зосередили увагу на шляхах поглиблення двосторонніх зв'язків і міжнародного співробітництва, особливо у світлі майбутнього членства України в ЄС.

Зі свого боку МЗС Вірменії повідомило, що співрозмовники обговорили питання двостороннього політичного діалогу. "У цьому контексті сторони наголосили на важливості політичних консультацій, що проводяться в Києві, і періодичних взаємодій у різних форматах", - наголошується в повідомленні.

Співрозмовники також торкнулися регіональних питань. Міністр закордонних справ Вірменії представив ситуацію з безпекою на Південному Кавказі.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Новим послом Італії в Україні призначено Карло Формозу

Росіяни завдали трьох ударів дронами по храму в Бериславському районі – Херсонська ОВА

Нетаньягу заявив, що Ізраїль близький до викорінення військового потенціалу ХАМАС

Суд обрав запобіжний захід ще одному фігуранту справи про незаконний продаж землі на Закарпатті

Суд призначив до розгляду справу ексдиректора "Укрспецекспорту" й близького родича колишнього першого заступника секретаря РНБО

Наступні місяці мають показати прогрес у наближенні України до Євросоюзу - Зеленський

Двопартійна делегація Конгресу США запевнила Київ у підтримці України

Зеленський привітав Канаду з національним днем

Рух вантажного транспорту відновився на чотирьох ПП на польському кордоні, незабаром буде відкрито на всіх - заступник міністра

Голова комітету розвідки Конгресу США виступає за розширення застосування американської зброї Україною для ударів по території РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА