18:29 19.05.2024

Вертоліт із президентом Ірану здійснив жорстку посадку на північному заході країни

1 хв читати
Вертоліт із президентом Ірану здійснив жорстку посадку на північному заході країни

Гелікоптер, на борту якого перебували президент Ірану Ібрагім Раїсі і глава МЗС Хосейн Амір Абдоллахіан, здійснив у неділю жорстку посадку в іранській провінції Східний Азербайджан, повідомляє Associated Press з посиланням на іранське телебачення.

За його даними, інцидент стався за поганих погодних умов поблизу міста Джольфа, яке розташоване за 600 км на північний захід від Тегерана на кордоні з Азербайджаном.

Раїсі на цьому вертольоті повертався з Азербайджану, де разом з азербайджанським президентом Ільхамом Алієвим брав участь у відкритті греблі на річці Араз.

Людям, які супроводжували президента, вдалося вийти на зв'язок із представниками влади. Зараз на місце події прямує рятувальна група іранського Червоного Півмісяця.

За повідомленням іранського агентства Mehr (Mehr News Agency), з президентом Ірану все гаразд, він їде автомобілем у складі кортежу в Тебріз.

Прибуття рятувальників до місця аварії президентського вертольота може тривати деякий час через погодні умови, повідомив в ефірі іранського телебачення міністр внутрішніх справ Ірану Ахмад Вахіді.

"Ситуація перебуває під контролем. Ми зв'язалися з екіпажем. Однак, з огляду на сильний туман і рельєфну місцевість, ми сподіваємося, що рятувальні команди доберуться до місця події раніше і нададуть нам додаткову інформацію", - сказав він.

За його словами, в район аварії направляються 16 рятувальних загонів, а також підрозділи армії і поліції.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА