13:47 10.05.2024

Реєстрацію на конкретний час у "єЧергу" для автобусів запущено на чотирьох українсько-румунських пунктах пропуску

2 хв читати

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури (Мінвідновлення) повідомило про запуск послуги перетину кордону в конкретний час в "Електронній черзі перетину кордону" ("єЧерга") для автобусів на чотирьох пунктах пропуску між Україною та Румунією.

Згідно з інформацією міністерства, реєстрація в новий тип черги, яка називається "За розкладом", для пунктів пропуску з Румунією розпочалася з 12:00 10 травня. Тоді як рух автобусів за нею стартує з 12:00 11 травня.

Уточнюється, що можливість обрати час перетину кордону буде доступна на чотирьох пунктах пропуску з Румунією. А саме: "Дякове - Халмеу", "Красноїльськ - Вікову де Сус", "Дяківці - Раковець", "Орлівка - Ісакча".

Зазначається, що йдеться і про регулярні, і про нерегулярні маршрути.

За словами ексвіцепрем'єра з відновлення - міністра розвитку громад територій та інфраструктури Олександра Кубракова, слова якого наводяться у повідомленні, тепер автобуси вчасно перетинатимуть кордон на 15 пунктах пропуску з 29.

"Це значить, що пасажири більше не проводитимуть години в очікуванні перед пунктом пропуску. Це одне із завдань реформи міжнародних автобусних перевезень, яку проводить Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури, щоб у результаті пасажир зміг отримувати дійсно якісні послуги", - наводяться в повідомленні слова Кубракова.

У Міністерстві нагадали, що з 25 квітня можливість обирати час перетину кордону стала доступна на 10 пунктах пропуску з Молдовою. Крім цього, без черг відбувається перетин кордону на пункті пропуску "Ягодин - Дорогуськ" із Польщею.

Повідомляється, що за час роботи послуги "єЧерга" для автобусів кордон за онлайн-записом перетнуло понад 73 тис. автобусів.

Проєкт "Електронна черга перетину кордону" реалізує Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України, "Укртрансбезпекою", Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури, Державною митною службою та Державною прикордонною службою за підтримки USAID/UK aid проєкту TAPAS Project/Прозорість і підзвітність у держуправлінні та послугах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА