08:05 27.04.2024

На фронті за добу було 94 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 29 атак

2 хв читати
На фронті за добу було 94 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 29 атак
Фото: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua

Минулої доби на фронті сталося 94 бойових зіткнення, на авдіївському напрямку Силами оборони відбито 29 атак, повідомляється в оперативному зведенні Генштабу Збройних сил України станом на 06.00 суботи.

На куп'янському напрямку нашими воїнами відбито 10 атак поблизу населених пунктів Кислівка, Берестове Харківської області та Стельмахівка Луганської області.

На лиманському напрямку ворог 14 разів атакував позиції наших захисників біля населених пунктів Дружелюбівка Харківської області; Греківка та Серебрянське лісництво Луганської області; Терни та південніше Зарічного в Донецькій області.

На бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 10 атак у населених пунктів Білогорівка Луганської та Новий, Виїмка, Спірне, Іванівське та Кліщіївка Донецької областей.

На авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 29 атак неподалік населених пунктів Архангельське, Керамік, Очеретине, Семенівка, Уманське, Калинове.

На новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Пречистівка та Урожайне, де ворог 17 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На оріхівському напрямку окупанти тричі атакували позиції наших захисників біля Старомайорського Донецької області та Роботиного у Запоріжжі.

На херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, минулої доби, зробив 4 безуспішні атаки на позиції наших військ.

На сіверському та слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки.

На волинському та поліському напрямках оперативна ситуація залишається без істотних змін.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський провів телефонну розмову із прем'єр-міністром Саудівської Аравії

Росіяни обстріляли Запорізький район, постраждала жінка

У 2-му Міжнародному саміті міст і регіонів у Києві візьмуть участь понад 100 делегатів із 16 країн, планується підписання понад 10 угод

Голова Військового комітету НАТО розкритикував Бельгію за недостатні зусилля у сфері оборони

Температура у світі підвищиться щонайменше на 2,5 градуса в цьому столітті - дослідження

Печерський райсуд 9 травня розгляне клопотання ДБР і ОГП про повторний арешт вагонів ПГЗК Ferrexpo у справі незаконного використання корисних копалин

Результати виборів президента РФ є нікчемними - ЦВК України

Арахамія: Кілька тисяч осіб захочуть умовно достроково звільнитися від відбування покарання для проходження військової служби

Шольц підтвердив участь у Саміті миру - Зеленський

З окупованих районів Херсонської області повернуто ще 11 дітей - обладміністрація

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА