12:32 29.12.2023

Суд дозволив спецрозслідування стосовно заступника голови Держдуми РФ - ДБР

1 хв читати
Суд дозволив спецрозслідування стосовно заступника голови Держдуми РФ - ДБР

Суд у Києві дав дозвіл на проведення спеціального досудового розслідування стосовно заступника голови Держдуми РФ Олександра Бабакова, інформують у Державному бюро розслідувань (ДБР).

"Печерський районний суд міста Києва дозволив слідчим ДБР у взаємодії з Офісом генерального прокурора проводити спеціальне досудове розслідування стосовно заступника голови державної думи російської федерації Олександра Бабакова", - йдеться в повідомленні відомства в телеграм-каналі в п'ятницю.

У повідомленні нагадується, що раніше ДБР повідомило про підозру Бабакову за виправдовування і визнання правомірною збройної агресії РФ проти України і тимчасової окупації частини територій України в програмах російського пропагандиста Володимира Соловйова.

"Також він голосував у держдумі за низку федеральних законів щодо включення Запорізької та Херсонської областей, разом зі Снігурівським та Олександрівським районами Миколаївської області, до складу рф", - наголошується в повідомленні.

Отже, як наголошують у ДБР, він виправдовував і визнавав правомірною збройну агресію РФ проти України та тимчасову окупацію частини території України, також депутат підтримав у голосуваннях усі злочинні рішення, пов'язані з воєнними діями проти України та порушенням територіальної цілісності нашої держави.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Стефанчук обіцяє знайти компроміс щодо внесення до порядку денного парламенту законопроєкту про заборону діяльності релігійних організацій, пов'язаних із Росією

Агресор завдав ракетного удару по виробничій інфраструктурі Конотопа - Сумська ОВА

Ніхто не ставить під сумнів легітимність української влади - Порошенко

У засіданні ВР оголошено перерву - Железняк

Макрон вирушить до Нової Каледонії на тлі заворушень, які там не вщухають

Зеленський запросив президента Анголи Лоренсу взяти участь у Саміті миру, а також відвідати Україну

Покровськ залишається оперативною метою російських військ, попри відкриття нового фронту на Харківщині - британська розвідка

Лондон передав у дар Україні автомобілі в межах програми Ulez для використання в гуманітарних цілях

Десятеро українських військових пройшли в Нідерландах навчання з обслуговування винищувачів F-16

"Суспільне" розширює виробництво власного контенту на "Першому" і продовжить обмін контентом із усіма учасниками марафону "Єдині новини"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА