07:41 05.11.2023

На фронті за добу відбулося 82 бойових зіткнення

2 хв читати
На фронті за добу відбулося 82 бойових зіткнення

На фронті за добу відбулося 82 бойових зіткнення, приблизно 20 атак противника Сили оборони відбили на авдіївському, і ще 20 - на мар'їнському напрямках, ідеться у зведенні Генштабу Збройних сил України станом на 06.00 неділі.

На сіверському та слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень уздовж державного кордону на Білгородщині.

У зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" на куп'янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії біля Синьківки та Іванівки Харківської області, де наші захисники відбили близько 10 атак противника.

На лиманському напрямку противник вів безуспішні штурмові дії поблизу населених пунктів Білогорівка Луганської області та Спірне Донецької області. Тут українські воїни відбили 4 атаки противника.

На бахмутському напрямку ворог безуспішно намагався відновити втрачене становище поблизу Хромового, Кліщіївки та Андріївки, де наші захисники відбили близько 10 атак противника. Також окупанти вели штурмові дії у Богданівки на Донеччині, успіху не мали. Водночас Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута Донецької області, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

У зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на авдіївському напрямку противник за підтримки авіації не полишає спроб оточити Авдіївку. Наші воїни непохитно тримають оборону та завдають ворогу значних втрат. Так, Сили оборони відбили понад 20 атак ворога біля населених пунктів Степове, Сєверне, Авдіївка та Первомайське Донецької області.

На мар'їнському напрямку окупанти вели безуспішні штурмові дії в районі Мар'їнки та Новомихайлівки Донецької області. Українські воїни тут відбили понад 20 атак ворога.

На шахтарському напрямку загарбники вели безуспішні штурмові дії в районі населеного пункту Старомайорське Донецької області.

На запорізькому напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЄС згорнув військову навчальну місію в Малі

Верховний лідер Ірану про аварію президентського гелікоптера: жодних заворушень у країні не буде

Унаслідок ворожих обстрілів Вовчанська одна людина загинула, троє поранені

У Харківській області 20 травня оголошено Днем жалоби

Велика Британія передала Україні 80 ракет ППО, понад 1 млн боєприпасів, дрони та системи розмінування

Окупанти втратили на харківському напрямку 1,5 тис. особового складу і 263 одиниці техніки

На фронті найскладніша ситуація на сіверському напрямку, на краматорському і придніпровському атак стало менше

Окупанти завдали удару по Тягинці Херсонської області, поранено місцеву жительку

Графіки погодинних відключень введуть для всіх регіонів України в понеділок

ЗС України за минулий тиждень зміцнили позиції на Харківщині та ефективно протистоять ворогу під Часовим Яром

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА