16:54 22.10.2023

Унаслідок ворожих обстрілів на Донеччині загинуло двоє людей, поранено трьох - Офіс генпрокурора

1 хв читати

У неділю російські окупанти обстріляли населені пункти Донецької області, внаслідок чого загинуло двоє людей, троє дістали поранень, повідомляє Офіс генерального прокурора.

"За даними слідства, вранці 22 жовтня 2023 року окупаційні війська обстріляли с. Калинівка Бахмутського району. Від отриманих травм, перебуваючи на території власного домоволодіння, загинув місцевий житель 58 років. Постраждало від російського мінометного обстрілу і с. Васюківка Бахмутського району. Від прямого влучання снаряда в легковий автомобіль помер 61-річний чоловік", - ідеться в повідомленні, опублікованому в телеграм-каналі.

Крім цього, ворог обстріляв с. Нетайлове Покровського району, тілесних ушкоджень зазнав 19-річний юнак, також унаслідок російського обстрілу м. Торецьк дістали контузії 59-річна жінка та чоловік 60 років.

Також через обстріли пошкоджено приватні домоволодіння, багатоквартирні будинки, господарські будівлі та автомобілі.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури правоохоронці розпочали досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА