12:42 01.10.2023

Українська сміливість має принести Україні мир - Зеленський

1 хв читати
Українська сміливість має принести Україні мир - Зеленський

Українська сміливість має принести Україні мир, а стійкість наших людей має гарантувати цілісність нашої держави, заявив президент України Володимир Зеленський, виступаючи в неділю в Києві на церемонії складання присяги випускників військових ліцеїв і вручення державних нагород.

“Українська сміливість має принести Україні мир. Стійкість наших людей має гарантувати цілісність нашої держави. Наша єдність має дозволити нам пройти весь шлях, який необхідно, щоб вигнати окупанта з нашої землі. І це буде. Сміливість, стійкість, єдність - те, чого не можна втрачати, щоб не втратити Україну”, - заявив він.

За словами глави держави, “наша оборона України від російської навали спирається на історично найбільшу єдність нашого суспільства, єдність, яку ми бережемо”.

“Україна має історично найбільшу підтримку світу. І хоча буває, що насуваються хмари, які приносять сумніви, сила нашого світлого прагнення до свободи, здатна, як сонце, пробити будь-які хмари”, - сказав він.

“Більше ніколи жодного разу Україна не платитиме майбутнім своїх дітей своїм суверенітетом і своєю волею за примарні обіцянки спокою”, - наголосив президент.

“585 днів повномасштабної та 8 років гібридної війни забрали багато українських життів. Хоробрих життів. Усі вони стали життям України. І перед усіма ними ми зобов’язані гарантувати свободу для нашої держави”, - заявив Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

Залізничникам продовжили бронювання від мобілізації терміном на один місяць

Через пошкодження ділянки водогону залишилися без води Покровськ і Мирноград Донецької області - ОВА

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

У Бериславі російські війська обстріляли з дронів вантажівку з доставки питної води

На Закарпатті стався конфлікт за участю співробітників ТЦК, поліція розслідує справу

На Донеччині від ворожого вогню постраждали 13 населених пунктів, загинуло троє людей, поранені семеро

У Харкові пролунав вибух - мер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА