11:13 01.06.2023

У київській поліклініці, де не відкрили укриття під час повітряної тривоги, тривають слідчі дії

1 хв читати

У поліклініці Києва, де під час ворожої повітряної атаки в ніч на четвер не відкрили укриття, тривають слідчі дії - допитують керівництво і персонал медзакладу, повідомляє Київська міська прокуратура.

"За процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури міста Києва розпочато досудове розслідування за фактом службової недбалості з боку посадових осіб медичного закладу, що призвела до тяжких наслідків (ч. 2 ст. 367 КК України)", - ідеться в повідомленні міськпрокуратури в телеграм-каналі в четвер.

За даними слідства, в ніч на 1 червня під час ракетної атаки російських окупантів у столиці загинуло троє осіб, зокрема дитина 2012 р.н., ще 15 осіб зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості - 11 із них госпіталізовано до лікувальних закладів.

"Житель Києва, чия дружина загинула під час атаки РФ, повідомив, що люди прибігли вночі до укриття, розташованого в дитячій поліклініці, але їм ніхто не відчинив", - зазначається в повідомленні.

У прокуратурі столиці інформують: "Наразі у цьому медзакладі тривають слідчі дії. Допитуються керівництво та персонал медзакладу для встановлення посадових осіб, відповідальних за експлуатацію укриття та забезпечення вільного доступу до нього під час оголошення повітряної тривоги".

Досудове розслідування здійснюють слідчі Деснянського управління поліції ГУ Нацполіції в Києві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА