21:58 30.03.2023

Україна готує активні дії, які наблизять перемогу

1 хв читати
Україна готує активні дії, які наблизять перемогу

Україна готує активні дії, які наблизять нашу перемогу, сказав у відеозверненні в четвер президент України Володимир Зеленський.

"Чотириста днів... Чотириста днів нашої оборони від повномасштабної агресії. Це колосальний шлях, який ми пройшли. Усі разом - кожен і кожна, хто боровся і бореться за Україну. Хто дбав і дбає про державу та українців. Хто допомагав і допомагає нашій логістиці. Хто зміцнював і зміцнює українську стійкість", - сказав він.

Зеленський нагадав, що "Україна пройшла найстрашніші дні того лютого. Витримали і цю зиму. Ми пройшли минулорічну весну, що змінила хід цієї війни на користь нашої оборони. Минулого літа і восені ми довели, що весняне звільнення наших північних областей не було випадковістю".

"Битва за Київ, Чернігів, за Сумщину... Повернення районів нашої Харківщини, повернення Херсона, оборона Бахмута і Донбасу - це героїзм українців, якого світові не забути", - зазначив він.

За його словами, "ми готуємо наші наступні кроки, наші активні дії. Ми готуємо наближення нашої перемоги. Зробимо все, щоб швидше настав той день, коли я зможу подякувати вам, дорогі українці, за нашу з вами перемогу!".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВР має намір визначити Держспецзв'язку органом, що реалізує політику щодо забезпечення безпілотними системами та засобами РЕБ

Уряд виділив ще понад 8 млрд грн на будівництво фортифікацій - Шмигаль

Для повноцінного запуску Держреєстру нерухомих пам'яток потрібно понад 5 років - Шуляк

Кабмін звільнив Половенка з посади заступника міністра оборони

ВР прийняла за основу законопроєкт про дерегуляцію ринку торгівлі вживаними авто - Гетманцев

ВР удосконалить порядок ведення військового обліку під час війни

Посол України в США: Сенат розпочне розгляд законопроєкту про допомогу Україні о 20:00 за Києвом

У ХАРКОВІ ЧУТИ ВИБУХИ - ВЛАДА

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення заступника голови Дніпровського РУ ГУНП на 14 млн грн

Європарламент 14-й раз відклав погашення бюджету Ради й Ради ЄС 2022 року, яке раніше відкладали через вимогу надати Україні Patriot

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА