14:40 10.10.2022

СБУ закликає не поширювати ворожу дезінформацію та фото місць обстрілів

1 хв читати
СБУ закликає не поширювати ворожу дезінформацію та фото місць обстрілів

Служба безпеки України закликає українців не поширювати неперевірену інформацію з проросійських телеграм-каналів, не знімати та не оприлюднювати фото та відео наслідків ворожих обстрілів.

"Шановні українці! Крім ракет, ворог сьогодні "обстрілює" нас фейками та нісенітницями. Це важлива частина його плану. Завдання окупантів - посилити медіаефект від ракетних ударів і розхитати інформаційний простір України. Тож у хід ідуть різноманітні інформаційно-психологічні спецоперації (ІПСО)", - йдеться у повідомленні у телеграм-каналі СБУ у понеділок.

За інформацією української спецслужби, список тем у медіапросторі є надзвичайно широким: від перебільшення кількості випущених ракет та наслідків ураження до чуток про евакуацію представників влади.

"Зважаючи на це закликаємо: не довіряйте публікаціям ворожих чи проросійських телеграм-каналів, не поширюйте неперевірені дані серед своїх друзів та знайомих, отримуйте інформацію виключно з офіційних джерел, не знімайте та не поширюйте фото та відео наслідків "прильотів", - зазначають у СБУ.

У повідомленні наголошується: "І головне - вірте у захисників України та допомагайте їм! Ворогу не вдасться нас залякати".

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА