17:31 22.08.2022

На окупованому березі Каховського водосховища вчинено провокацію, жителів просять піти з вулиць – голова Нікопольської райадміністрації

1 хв читати
На окупованому березі Каховського водосховища вчинено провокацію, жителів просять піти з вулиць – голова Нікопольської райадміністрації

Російські окупанти вчинили провокацію на зайнятому ними березі Каховського водосховища, повідомив голова Нікопольської районної військової адміністрації Дніпропетровської області Євген Євтушенко, не уточнивши, про які провокації йдеться.

При цьому він закликав жителів прибережних населених пунктів не перебувати на вулиці. "Друзі, на протилежному березі водосховища армія Росії вчинила провокацію. За можливості, залиште вулиці, уникайте перебування в місцях масових скупчень людей… Попередження стосується міст, сіл і селищ, розташованих на березі Каховського водосховища", - написав Євтушенко в телеграмі.

Голова райадміністрації закликав місцевих жителів стежити за подальшими повідомленнями.

Каховське водосховище простягається від м. Нова Каховка Херсонської області до південних передмість м. Запоріжжя. Ним проходить адміністративна межа Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської областей. Південний і західний береги водосховища окуповані російськими військами, північний контролюють Збройні сили України.

На березі водосховища розташовані безліч сіл і селищ, а також окуповані міста Енергодара (в якому стоїть Запорізька атомна електростанція), Кам'янка-Дніпровська, Дніпрорудне, Василівка, Каховка, а також підконтрольний уряду Нікополь і розташований неподалік берега Марганець.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

У Бериславі російські війська обстріляли з дронів вантажівку з доставки питної води

На Закарпатті стався конфлікт за участю співробітників ТЦК, поліція розслідує справу

На Донеччині від ворожого вогню постраждали 13 населених пунктів, загинуло троє людей, поранені семеро

У Харкові пролунав вибух - мер

На час Великодніх свят у Херсонській міській громаді запроваджено додаткові обмеження - Мрочко

Російські війська минулої доби двічі намагалися штурмувати острів Нестрига в Херсонській області, відступили з втратами - Плетенчук

У Харківській області 1 людина загинула і 9 постраждали внаслідок ворожих обстрілів - голова ОВА

У прикордонних районах Чернігівської та Сумської областей за минулу добу зафіксовано 42 обстріли з боку РФ - ОК "Північ"

П'ять громад Сумщини обстріляли окупанти вранці та вночі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА