07:50 14.06.2022

За добу на Харківщині сталося шість пожеж унаслідок ворожих обстрілів, поранено двоє дітей

1 хв читати
За добу на Харківщині сталося шість пожеж унаслідок ворожих обстрілів, поранено двоє дітей

Минулої доби рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 15 оперативних виїздів, 9 з яких на ліквідацію пожеж, зокрема 6 пожеж, спричинених обстрілами.

"Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, сталися в Чугуївському (3), Харківському (2) та Богодухівському (1) районах області. Внаслідок цих пожеж постраждали житлові будинки, господарські будівлі, складські будівлі, вантажні автомобілі, а також хвойна підстилка", - повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області.

Через обстріл у приватному секторі смт. Малинівка Чугуївського району області спалахнув гараж та господарська споруда. Вогонь охопив площу 180 кв. У результаті обстрілу постраждали дві дитини (11 та 17 років). Із осколковими пораненнями їх госпіталізували до Чугуївської центральної районної лікарні. Силами підрозділів ДСНС пожежу було ліквідовано за півтори години.

О 23:51 у результаті ворожого обстрілу на території підприємства зайнялася складська будівля та 10 вантажних автомобілів в одному з населених пунктів Харківського району. Полум'я охопило площу близько 2000 кв. Для ліквідації наслідків пожежі було задіяно 8 підрозділів ДСНС та 50 рятувальників. Вогонь вдалося ліквідувати о 03.19. Жертв і постраждалих немає.

Аварійно-рятувальні роботи проводились на 2 зруйнованих об'єктах у Немишлянському та Київському районах Харкова. До них було залучено 11 одиниць техніки та 48 фахівців особового складу.

Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби ліквідували 27 ворожих боєприпасів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА