18:16 23.05.2022

Зеленський погасив поштову марку "Русскій воєнний корабль…", випущену до Дня морської піхоти України

2 хв читати
Зеленський погасив поштову марку "Русскій воєнний корабль…", випущену до Дня морської піхоти України

Президент України Володимир Зеленський узяв участь у погашенні поштової марки серії "Русскій воєнний корабль…", яку ввела в обіг "Укрпошта" спеціально до Дня морської піхоти України 23 травня.

Як повідомляє Офіс президента України, у спецпогашенні марок разом із Зеленським узяли участь командувач Військово-Морських сил Збройних сил України Олексій Неїжпапа та генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

"Це поштові марки "Русскій воєнний корабль… Всьо! Смерть ворогам!" для відправлень по Україні та "Русскій воєнний корабль… Всьо! Слава нації!" для міжнародних відправлень. Вони будуть випущені загальним накладом 5 млн примірників", - ідеться в повідомленні.

Смілянський розповів, що марки серії "Русскій воєнний корабль… Всьо!" вперше продаватимуть на світових майданчиках і частина виручки піде на підтримку захисників України.

"Такі речі, як ця марка, – це передусім символи, які допомагають нам вірити в нашу перемогу. Що ми неодмінно переможемо в цій війні, а окупант піде на дно. Інтерес людей до цих марок є підтвердженням цього. Переконаний, таких символів перемоги в нас буде ще багато", – сказав Зеленський.

В "Укрпошті" зазначають, що також церемонії спецпогашення "Русскій воєнний корабль… Всьо!" відбулися одночасно на поштамтах в обласних центрах України. У Донецькій та Луганській областях церемонії відбулися у Краматорську та Лисичанську відповідно. Штемпеля АР Крим, міст Херсону та Севастополя, де нині неможливо організувати проведення спецпогашень, прикріплені до Києва.

Загальний тираж поштових марок "Русскій воєнний корабль… Всьо!" - 5 млн шт. При цьому тираж марки з номіналом F – 3 млн прим., з номіналом W – 2 млн прим. До поштових марок випущено конверт "Перший день", немаркований художній конверт та поштову картку. Автор малюнка марок, конвертів та картки – Борис Грох.

Поштові марки "Русскій воєнний корабль… Всьо!" реалізовуватимуть більше ніж у 1,5 тис. відділеннях "Укрпошти". 1,5 млн марок продаватимуть на українських та міжнародних інтернет-майданчиках. На продаж буде встановлено ліміт: два маркові листи, п'ять конвертів та п'ять карток на одне замовлення.

Онлайн-майданчики для купівлі марок будуть доступні з 24 травня, про що компанія повідомить додатково.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА