18:22 11.03.2022

Україна візьме участь у MIPIM 22 і проведе захід на підтримку країни

2 хв читати
Україна візьме участь у MIPIM 22 і проведе захід на підтримку країни

Україна візьме участь у міжнародній виставці комерційної нерухомості MIPIM 22 у Каннах (Франція), незважаючи на війну, розв'язану РФ 24 лютого; на стенді України 16 березня відбудеться акція на підтримку країни StandwithUkraine, повідомили організатори Ukraine at MIPIM Дмитро Допіро та Ганна Нестуля агентству "Інтерфакс-Україна".

Як повідомлялося, цього року українська делегація мала відвідати MIPIM із різноманітними проектами з Києва, Львова, Івано-Франківська, Харкова, Запоріжжя, Херсона та Луцька. Зокрема, на MIPIM 22 готували презентацію своїх проектів Київське інвестиційне агентство, Promprylad.Renovation, Toronto-Kyiv, TK Property Management, Q Partners, UDP, Altis Holding, Dragon Capital, Intergal Bud, Midland Development, Delta, STRIX, Masnavi Capital, Mandarin Plaza Group, Creator City, STOIC Group, CBM Forum, Arricano. МІРІМ планували відвідати понад 100 гравців ринку нерухомості з України, зокрема мер Києва Віталій Кличко.

"У зв'язку із вторгненням Росії в країну українська спільнота нерухомості не може взяти участь у MIPIM цього року в первісному форматі. Девелопери та будівельники, консалтери й інвестори зосередилися на захисті країни та народу. Проте український стенд буде на MIPIM, який відбувається у Палаці фестивалів і конгресів у Каннах. Ми ставимо перед собою завдання – консолідувати міжнародну бізнес-спільноту в питанні допомоги Україні", - повідомила керівниця агентства Invest in Projects Ганна Нестуля.

За словами офіційного представника MIPIM в Україні Дмитра Допіра, Україна отримала всебічну підтримку організаторів найавторитетнішої міжнародної інвестиційної виставки.

"На MIPIM не буде жодного учасника з РФ. При цьому організатори повністю підтримують наші ініціативи, й ми їм за це дуже вдячні", - повідомив Допіро.

На другий день виставки, 16 березня, заплановано захід на підтримку України за участю мерів європейських міст, а також іноземних інвесторів. Уже підтвердили свою участь мер Познані Яцек Яськовяк та мер Риги Мартиньш Стакіс.

Уперше проведена у 1990-му як захід для інвесторів і девелоперів, сьогодні MIPIM стала головною подією року серед професіоналів нерухомості, на якій обговорюють загальносвітові проблеми, тенденції та інновації в галузі.

Київ та українські девелопери беруть участь у заході з 2004 року. Останніми роками делегацію Києва очолював мер Віталій Кличко. Його участь привертала додаткову увагу учасників MIPIM.

MIPIM 22 відбувається 15-18 березня.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США вже почали постачати боєприпаси Україні, їх буде доставлено протягом кількох днів - Пентагон

ПК "Південь": у Херсонській області знищено розвідувальний БПЛА "Орлан-10", в Одеській - БПЛА "ZALA"

Унаслідок обстрілів на Донеччині загинули п’ятеро людей, вісім поранено

"Укрзалізниця" скасувала зміни в русі поїздів, запроваджені через обстріли Харківщини

Підозрюваного в хабарництві заступника голови Запорізької облради відсторонено від посади - САП

ISW: Є реальна загроза захоплення Часового Яру, хоча армія РФ не може зробити це швидко

Нелегальні онлайн-казино атакують компанію Favbet - заява

Міністра агрополітики Сольського взято під варту з альтернативою застави 75,7 млн грн

За добу на Харківщині 13 постраждалих у результаті ворожих обстрілів

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, шестеро поранених

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА