12:28 11.03.2022

Бойко закликає ухвалити зміни до бюджету та допомогти комунальникам

1 хв читати

Співголова партії "Опозиційна платформа – За життя" (ОПЗЖ) Юрій Бойко назвав героями українських працівників комунальної сфери, які під обстрілами ліквідують аварії та забезпечують життєдіяльність міст, і закликав народних депутатів ухвалити зміни до бюджету та допомогти комунальникам.

"Я сьогодні хочу сказати велике дякую нашим комунальникам. Наші комунальники, енергетики, електрики – це такі самі герої, як наші солдати на фронті. Вони проявляють масовий героїзм, коли під обстрілами ліквідують аварії та забезпечують життєдіяльність наших міст, даючи нашим людям жити. І в Харківській області, Чернігові, Луганській області є вже дуже багато прикладів, коли наші комунальники, наші енергетики проявляли масовий героїзм і допомагали цим містам вижити", - наводить слова Бойка пресслужба "ОПЗЖ".

Політик ще раз закликав депутатів Верховної Ради зібратися, щоб внести зміни до бюджету та фінансово підтримати українських комунальників.

"Наша фракція, ми всі перебуваємо в Києві. Ми готові зібратися, готові прийти до парламенту й ухвалити рішення внести зміни до бюджету, ухвалити всі необхідні документи. Щоб ці люди відчули, що не лише вони дбають про безпеку нашої країни, але що ми, парламентарії, теж їм допомагаємо і теж дбаємо про них. Це наш обов'язок!", - наголосив Бойко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА