10:43 09.03.2022

За минулу добу держкордон України на західній ділянці перетнули близько 120 тис. людей, 14,5 тис. повернулися в Україну - Держприкордонслужба

2 хв читати
За минулу добу держкордон України на західній ділянці перетнули близько 120 тис. людей, 14,5 тис. повернулися в Україну - Держприкордонслужба

За минулу добу 8 березня державний кордон України на західній ділянці перетнули понад 120 тисяч людей і майже 15 тисяч транспортних засобів, що приблизно на 10% менше, ніж за попередню добу.

Як повідомляється на сторінці Державної прикордонної служби України у Facebook, на виїзд з України проїхали 106 тисяч людей, з них більше ніж 75 тис. перетнули кордон на українсько-польській ділянці, де все ще зберігаються накопичення людей і автомобілів. Також за минулу добу в Україну прибули 14,5 тисячі осіб, майже 12 тисяч з яких - українці, більшість із них - чоловіки, які планують приєднатися до сил оборони.

"Для перетину кордону в ЄС обирайте пункти пропуску на кордонах з Угорщиною, Словаччиною, Румунією, а також із Республікою Молдова. Нині пункти пропуску з цими країнами майже порожні або завантажені мінімально. Їх завантаженість кожні три години висвітлюється на Фейсбук-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон. Стежте за оновленнями", - йдеться в повідомленні.

У Держприкордонслужбі також зазначили, що всі пункти пропуску на західному кордоні працюють у цілодобовому режимі, окрім "Дзвінкового" на кордоні з Угорщиною, що працює з 8:00 до 24:00.

"Прикордонники та митники докладають усіх можливих зусиль щодо пришвидшення оформлення осіб на виїзд з України й оформляють гуманітарну допомогу для українського населення та захисників України. До слова, за минулу добу на західних кордонах було оформлено майже 800 транспортних засобів з допомогою. Зазначимо, що загалом уже оформлено понад 4800 автомобілів із вантажами", - повідомили у відомстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала двох ворожих агентів, які готували масовані обстріли України напередодні Великодня

Окупанти передислоковують сили для можливого наступу на Харків - ISW

Окупанти обстріляли Суми та 17 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, є поранений

У російському полоні перебувають 32 представники українських медіа - Мінкультури

У Чернігові в приміщенні банку стався вибух, пошкоджено будівлю

Чергова петиція за припинення зупинки руху наземного транспорту під час повітряних тривог у Києві набрала потрібну кількість голосів

Ворог за добу втратив 1040 осіб

За добу на Харківщині одна загибла, 20 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

Уночі окупанти пошкодили об'єкт "Укренерго" в Сумській області та призвели до відключення обладнання "Харківобленерго"

Ворожий дрон пошкодив високовольтну лінію електропередач у Червоногригорівській ОТГ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА