17:45 08.03.2022

На потреби ЗСУ передано вилучені у межах кримінального провадження понад 38 млн грн – Офіс генпрокурора

1 хв читати

Кошти в еквіваленті 38 млн 219 тис. грн, вилучені у межах кримінального провадження за фактом умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах посадовими особами одного з підприємств Києва, передано на потреби ЗСУ, повідомляє Офіс генпрокурора.

"Офісом генерального прокурора спільно з Бюро економічної безпеки України забезпечено спрямування на потреби Збройних сил України понад 713 тис. євро, 495 тис. дол. США та 61 тис. грн, що згідно з курсом Нацбанку України становить понад 38 млн 219 тис. грн", - ідеться у повідомленні Офісу генпрокурора у Telegram-каналі.

За інформацією Офісу генпрокурора, кошти вилучено під час обшуку у межах розслідування кримінального провадження за фактом умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах посадовими особами одного з підприємств м. Києва (ч. 3 ст. 212 КК України).

"У подальшому їх передано на спецрахунок Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби і на підставі судового рішення перераховано на спеціальний рахунок для збору коштів на підтримку ЗСУ", - уточнюється у повідомленні.

Джерело: https://t.me/pgo_gov_ua/3093

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА