22:45 06.01.2022

Адвокат Головань заявив, що ДБР відомо про заплановані візити Порошенка до Стамбула та Варшави

1 хв читати
Адвокат Головань заявив, що ДБР відомо про заплановані візити Порошенка до Стамбула та Варшави

Адвокат лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка Ігор Головань заявив, що Державному бюро розслідувань (ДБР) відомо про заплановані візити Порошенка до Стамбула та Варшави, а також про те, що за п'ятим президентом ведеться незаконне стеження, повідомила прес-служба "Євросолідарності".

"Повідомлення ДБР щодо купівлі авіаквитків свідчить тільки про те, що за п’ятим Президентом ведеться незаконне стеження. У такому разі, варто піти далі і оприлюднити записи розмов, які свідчать про попереднє планування закордонних візитів п’ятого Президента", - цитує прес-служба слова Голованя.

"У черговому анонімному тексті хтось у ДБР робить карколомні висновки з того, коли помічники Петра Порошенка купили йому квитки. Той факт, що не тільки ДБР, а й інші українські спецслужби не з державою-агресором змагаються, а на виконання забаганок Зеленського незаконно стежать за П’ятим Президентом – загальновідомий", – наголосив Головань.

Він наголосив, що необхідно опублікувати записи розмов, що свідчать про завчасне узгодження зустрічей Порошенка з Вселенським Патріархом та провідними європейськими політиками, якщо визнано факт незаконного стеження, прослуховування телефонів та месенджерів.

Як повідомлялося, у Державному бюро розслідувань (ДБР) заявляють, що п'ятий президент України (2014-19), лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко не планував своєї закордонної поїздки до висування йому підозри.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА