12:01 03.11.2021

Рух транспорту у центрі Києва, де відбувається протест проти вакцинації, відновлено

1 хв читати
Рух транспорту у центрі Києва, де відбувається протест проти вакцинації, відновлено

Майже 2 тисячі осіб беруть участь в акції протесту проти вакцинації від COVID-19 у центрі Києва, рух автотранспорту центральними вулицями столиці вже відновлено.

Як розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" у середу в прес-службі ГУ Нацполіції Києва, учасники акції протесту наразі розмістилися біля будівлі Верховної Ради. "Рух транспорту вулицями Грушевського, Лютеранською вже відновлено", - зазначили у главку.

За інформацією поліції, акція відбувається загалом спокійно, затриманих за порушення правопорядку немає. Були словесні перепалки протестувальників із водіями, поліція діалогу запобігла конфліктам.

У повідомленні поліції Києва на сторінці у Facebook наголошується, що поліцейські забезпечують правопорядок у центральній частині міста, де відбувається акція за масовою участю громадян.

"На місці перебувають представники структурних підрозділів столичної поліції, зокрема вибухотехніки, працівники поліції діалогу, а також військовослужбовці Національної гвардії України", - йдеться у повідомленні.

Також у поліції Києва закликали організаторів та учасників акції дотримуватись норм чинного законодавства, не порушувати громадського порядку.

Раніше повідомлялося, що у середу в центрі Києва відбувається акція протесту проти вакцинації від COVID-19, учасники якої перекривають рух автотранспорту на вулиці Грушевського, а також кількох інших центральних вулицях столиці поблизу урядового кварталу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА