11:14 03.11.2021

Профільний комітет рекомендував Раді звільнити міністра оборони Тарана

1 хв читати
Профільний комітет рекомендував Раді звільнити міністра оборони Тарана

Парламентський комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував Верховній Раді задовольнити заяву міністра оборони Андрія Тарана про відставку, повідомив член комітету, народний депутат Сергій Рахманін (фракція "Голос").

"Сьогодні комітет ухвалив рішення рекомендувати (Верховній Раді - ІФ) задовольнити заяву Тарана про звільнення за власним бажанням", - сказав Рахманін журналістам у кулуарах парламенту в середу.

За словами депутата, міністр оборони "має відзвітувати за те, що він зробив, точніше, за те, що не зробив". Він нагадав, що оборонне замовлення на поточний рік не виконане.

Рахманін висловив здивування, чому питання відставки міністра оборони, який не справлявся зі своїми посадовими обов'язками, постало лише зараз, хоча комітет неодноразово звертав увагу на цю проблему і Ради національної безпеки і оборони України, і верховного головнокомандувача.

Народний депутат висловив сподівання, що новий міністр оборони (Олексій Резніков - ІФ) "буде дуже ретельно ставитися до добору кадрів" і "має повну свободу в цьому сенсі".

"Сподіваюся, він врахує помилки свого попередника і зосередиться насамперед на виконанні державного оборотного замовлення", - додав Рахманін.

Як повідомлялося, Верховна Рада в середу розгляне питання відставки деяких членів Кабміну, зокрема міністра оборони.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА