15:14 06.10.2021

Крім Труханова, підозру підписано екс-прокурору Одеської області, двом депутат міськради та бізнесмену Галантернику - джерело

2 хв читати
Крім Труханова, підозру підписано екс-прокурору Одеської області, двом депутат міськради та бізнесмену Галантернику - джерело

Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала підозру, крім мера Одеси Геннадія Труханова, колишньому прокурору Одеської області Олегу Жученку, двом депутатам Одеської міської ради VII скликання та бізнесмену Володимиру Галантернику, повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело.

Як повідомило агентству джерело в правоохоронних органах, було підписано підозри Одеському міському голові Геннадію Труханову, двом депутатам Одеської міської ради VII скликання - головам постійних комісій Одеської міськради, директору одного з департаментів Одеської міськради, колишньому прокурору Одеської області Олегу Жученку.

За інформацією співрозмовника агентства, також про підозру повідомлено одеському бізнесмену Володимиру Галантернику.

Раніше генеральний прокурор Ірина Венедіктова повідомила, що підписала п'ять підозр у рамках розслідування кримінального провадження детективів Національного антикорупційного бюро (НАБУ) та прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП).

"Інформую суспільство про те, що підписала п'ять підозр у рамках розслідування кримінального провадження силами детективів НАБУ та прокурорів САП. Це дуже важлива і показова справа, як для Одеського регіону, так і для країни в цілому ... Підозрюваними стали мер міста, кілька міських посадовців і один відомий одесит, роль якого уважно вивчало слідство, щоб у жодному разі не помилитися і нічого не пропустити", - написала генпрокурор у Facebook.

За її словами, зазначені особи причетні до цілої низки злочинних дій, спрямованих на заволодіння земельними ділянками в Одесі.

Раніше "Forbes Україна" повідомляв, що одеський бізнесмен Володимир Галантерник є співвласником ринків "Привоз" і "7-й кілометр", мережі ТРЦ City Center, ТРК "Аркадія Сіті", торговельних галерей на пл. Старосінній, бутик-готелю De Paris та інших активів в Одесі.

У 2018 році Галантерник був включений до російського списку санкцій.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В одному з районів Полтавської області в результаті атаки дронів пошкоджено енергетичну інфраструктуру

На Харківщині з-під обстрілів евакуйовано понад 9 тис. 900 осіб - Синєгубов

На Харківщині за добу три мирні жителі загинули, 33 постраждали через ворожі обстріли

Уночі російські БПЛА атакували два об'єкти енергетичної інфраструктури

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів п'ятеро людей дістали поранення, є влучання в житлові квартали та сільгосппідприємства

Окупанти за добу завдали понад 450 ударів по Запорізькій області, використовували артилерію і БПЛА

Сили оборони за добу ліквідували понад 1200 окупантів, 36 артсистем і один літак противника

Війська РФ хочуть наблизитися до Харкова в межах досяжності ствольної артилерії

Засобами ППО збито всі 13 ударних БПЛА, які атакували вночі Україну

Кабмін затвердив положення про центри рекрутингу ЗС України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА