16:34 17.08.2021

Правоохоронці проводять обшуки в приміщеннях КП "Київкомунсервіс" і підрядних компаній

1 хв читати
Правоохоронці проводять обшуки в приміщеннях КП "Київкомунсервіс" і підрядних компаній

Правоохоронці під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури м. Києві проводять обшуки в приміщеннях "Київкомунсервісу" та підрядних компаній у рамках кримінального провадження за фактом привласнення коштів під час надання послуг із вивезення твердих побутових відходів.

"Згідно з матеріалами слідства, посадові особи КМДА і КП "Київкомунсервіс" запровадили протиправний механізм із заволодіння бюджетними коштами шляхом ненадання або часткового надання послуг із вивезення твердих побутових відходів. Так, частково вивезення твердих побутових відходів здійснювалося з використанням ресурсів КП "Київкомунсервіс", однак документально надання таких послуг оформлювалося з залученням підрядних організацій, підконтрольних одному з депутатів Київської міської ради", - повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури в Telegram-каналі.

Унаслідок цього на рахунки підрядних компаній безпідставно переказувалися бюджетні кошти за послуги, які вони фактично не надавали. Крім того, було встановлено, що зазначені компанії здійснювали несанкціоноване вивезення відходів на закритий полігон твердих побутових відходів, що завдає значної шкоди екологічному стану Києва.

У вівторок, 17 серпня, правоохоронці на підставі постанов суду проводять обшуки у приміщеннях КП "Київкомунсервіс", а також в офісах підрядних організацій, залучених у схему.

Джерело: https://t.me/kyiv_pro_office/588

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ прогресує на полі бою, а війна навряд чи закінчиться найближчим часом - глава розвідки США

Окупанти за минулий день обстріляли 9 громад Сумської області, зафіксовано понад 200 вибухів

Основний удар Росії розпочнеться наприкінці травня або на початку червня - ГУР

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА