07:24 12.08.2021

Кличко звернувся до поліції розслідувати напад на інспектора з паркування

2 хв читати
Кличко звернувся до поліції розслідувати напад на інспектора з паркування

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до поліції невідкладно розслідувати напад власника мережі магазинів "ІБІС" на інспектора з паркування.

Матеріал з відеореєстратора інспектора мер оприлюднив на своєму офіційному сайті.

Він зазначив, що в середу біля магазину "ІБІС" на бульварі Лесі Українки в Києві сталася сутичка із застосуванням газового балончика. Конфлікт стався після того, як інспектор з паркування виявив, що антипаркувальні стовпчики з обох сторін пішохідної зони біля магазину обладнані замками і виймаються з асфальту.

Зазначається, що інспектором були викликані фахівців ДЕУ, які почали заміну пошкоджених стовпчиків. "У цей час з "ІБІС" вибіг власник мережі та накинувся на інспектора. І застосував газовий балончик. До нього приєдналися охоронці магазину. Інспектор був змушений у відповідь використати засіб індивідуального захисту – газовий балончик, що входить у комплект його спорядження", - сказано в повідомленні, оприлюдненому прес-службою КМДА.

"Вже неодноразово місто отримує скарги на керівництво мережі магазинів зброї, яке, нехтуючи правилами, запускає деякі автомобілі на пішохідну зону, виймаючи антипаркувальні стовпчики. Саме тому, зокрема, на тротуарах на бульварі Лесі Українки чергують інспектори з паркування. Хочу наголосити, що правила в місті – однакові для всіх. Сьогодні керівництво магазину перейшло межу й застосувало фізичну силу до інспектора під час виконання ним своїх службових обов’язків. Міська влада налаштована навести лад із паркуванням у столиці. Особливо в ситуації, коли тротуари вщент заставлені автівками, що заважають пересуванню пішоходів. І ми очікуємо на оперативне розслідування поліцією інциденту з нападом на інспектора з паркування", - цитує Кличка прес-служба мерії.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Mercedes-Benz заявляє, що Міністерство юстиції США завершило розслідування скандалу з викидами дизельних двигунів

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА