07:34 17.07.2021

П'ятеро дітей госпіталізовані з дитячого табору в Карпатах з харчовим отруєнням

1 хв читати
П'ятеро дітей госпіталізовані з дитячого табору в Карпатах з харчовим отруєнням

З підозрою на харчове отруєння до Яремчанської центральної районної лікарні госпіталізовано п'ятеро дітей віком 13-15 років, які відпочивали в закладі оздоровлення та відпочинку "Делюкс" в с.Татарів Надвірнянського району (Івано-Франківська обл.), повідомили в прес-службі Держслужби з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів.

"До інфекційного відділення Яремчанської ЦРЛ станом на 15:00, 16 липня 2021 р., госпіталізовано 5 дітей... Попередній діагноз постраждалих - харчове отруєння. Стан - середнього ступеня тяжкості. Діти відпочивали в заміському закладі оздоровлення та відпочинку" Делюкс ", що в с. Татарів Надвірнянського району", - сказано в повідомленні на сторінці відомства в Facebook у п'ятницю.

Зазначається, що в закладі проводять санітарно-епідеміологічне розслідування причин отруєння і позапланову перевірку безпеки харчових продуктів.

У Держпродспоживслужбі нагадали, що 9 червня дитячий табір у Татарові звинуватили в приховуванні масового отруєння. "За словами декількох батьків, у багатьох підлітків була блювота, спазми шлунка і порушення травлення. Водночас за даними журналістів, до Яремчанської лікарні госпіталізували тільки двох вихованців табору, але харчове отруєння у дітей не підтвердили. Також медики офіційно заявили, що у інших дітей таких симптомів немає", - сказано в повідомленні.

 

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА