12:25 16.07.2021

ВР призначила Монастирського міністром внутрішніх справ України

1 хв читати
ВР призначила Монастирського міністром внутрішніх справ України

Верховна Рада призначила Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ України.

Відповідне рішення підтримав 271 народний депутат на засіданні парламенту в п'ятницю.

Після цього, відповідно до закону, Монастирський достроково склав повноваження народного депутата. Це рішення підтримали 340 народних депутатів. Крім того, Монастирський склав присягу члена уряду.

Довідка. Денис Монастирський - український юрист, політик. У різні роки працював юристом у компаніях Hillmont Partners, Global Ties KC, ТОВ "Лігал Консалтинг".

Був помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата Верховної Ради восьмого скликання Антона Геращенка, який наразі є заступником глави МВС.

На дострокових парламентських виборах 2019 року Монастирського було обрано народним депутатом від партії "Слуга народу". У ВР дев'ятого скликання очолював комітет з питань правоохоронної діяльності.

Як повідомлялося, Арсен Аваков у вівторок подав заяву про звільнення з посади, яку Верховна Рада підтримала 15 липня.

Президент України Володимир Зеленський запропонував на посаду нового керівника Міністерства внутрішніх справ України кандидатуру голови комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності Дениса Монастирського.

Пізніше стало відомо, що до Верховної Ради надійшло подання прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля про призначення Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА