07:08 29.05.2021

Харківський слідчий поліції і його мати підозрюються в шахрайстві

1 хв читати
Харківський слідчий поліції і його мати підозрюються в шахрайстві

Слідчі теруправління ДБР, розташованого в Полтаві, під процесуальним керівництвом Харківської облпрокуратури, повідомили про підозру в шахрайстві в особливо великих розмірах (ч.4 ст.190 КК України) старшому слідчому СУ ГУ Нацполіції в області та його матері.

Як повідомляє прес-служба Харківської облпрокуратури, за даними досудового розслідування, підозрювані обманним шляхом виманили у професора Інституту медрадіології (Харків) спочатку $30 тис, а потім - понад 5,5 млн грн.

У 2013 році професор оперував жінку. За час лікування вона увійшла до нього в довіру, у них склалися теплі дружні стосунки і пацієнтка познайомила професора зі своїм сином - працівником поліції. Жінка розповіла лікарю, що нібито є акціонером банку і якщо від її імені внести кошти на депозит, то можна буде отримати хороші відсотки. Лікар погодився на її пропозицію і передав їй $30 тис. Пізніше, коли лікаря звільнили, жінка сказала йому, що разом з сином-поліцейським зможе вирішити питання про відновлення на посаді. За збігом обставин професора повернули на роботу, а мати з сином під приводом повернення боргу за надані послуги ще кілька років (з 2015 до 2018рр.) вимагали у лікаря гроші. Загалом за цей час вони отримали понад 5,5 млн грн.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА