08:51 02.04.2021

До суду скеровано обвинувачення стосовно жінки, яка в Краматорську підробляла довідки з тестування на COVID-19

1 хв читати
До суду скеровано обвинувачення стосовно жінки, яка в Краматорську підробляла довідки з тестування на COVID-19

Прокурори окружної прокуратури Краматорська завершили досудове розслідування, до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 42-річної жінки, яку обвинувачують у підробленні довідок з тестування на коронавірус, повідомили в прес-службі Донецької обласної прокуратури.

За інформацією правоохоронців, у лютому 2021 року мешканка Краматорська, видаючи себе за працівника одного з місцевих клініко-діагностичних центрів, організувала "бізнес" з видачі громадянам завідомо неправдивих довідок про результати "ПЛР-тестування" на COVID-19.

"Запевнивши клієнтів у нібито офіційній здачі аналізів, жінка не передавала відібрані зразки в діагностичний центр, а власноруч виготовляла довідки на ім'я замовників із зазначенням негативних результатів фіктивного тестування", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому прес-службою відомства в п'ятницю вранці.

Зазначено, що вартість одного підробленого документа становила 800 грн. Отримані кошти жінка витрачала на придбання майна для подальшого здійснення протиправної діяльності.

Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Затриману обвинувачують у заволодінні чужим майном шляхом обману та зловживання довірою, придбанні, використанні та легалізації майна, отриманого злочинним шляхом, та підробленні офіційних документів, вчинених повторно (ч. 1, 2 ст. 190, ч. 1 ст. 209, ч. 1, 3 ст. 358 КК України).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА