11:50 08.02.2021

Проїзд автодорогами держзначення забезпечено, працює штаб із ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій - "Укравтодор"

2 хв читати
Проїзд автодорогами держзначення забезпечено, працює штаб із ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій - "Укравтодор"

 Шляховики очищають проїзну частину та узбіччя від снігу, а також обробляють дороги протиожеледними матеріалами; до роботи залучені 1 858 працівників і 1 530 одиниць техніки, повідомляє Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") на своїй сторінці у Facebook у понеділок.

"Укравтодор" зазначає, що нині проїзд автошляхами держзначення забезпечено. Для координації дій служб, відповідальних за належне транспортне сполучення, при агентстві працює штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

За даними агентства, протягом минулої ночі у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Київській та Черкаській областях випало від 3 до 15 см снігу. Слабкий сніг спостерігається в Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Кіровоградській, Одеській, Полтавській, Чернівецькій, Херсонській і Харківській областях. У Миколаївській області йде сніг із дощем за мінусової температури, через що на покритті відразу ж з'являється ожеледь.

Середня температура повітря на більшості території країни становить -7-13 °С, у Чернігівській і Сумській -12-18 °С, в Одеській -10+4 °С.

Стан покриття на автодорогах державного значення у більшості областей засніжений, у південних областях місцями ожеледиця.

На перевальних ділянках доріг Закарпатської та Львівської областей іде дощ. Покриття доріг мокре, в Івано-Франківській області на Вишківському перевалі - засніжене. Температура повітря -7+0 °С.

Згідно з даними Укргідрометцентру, найближчої доби, 8 лютого, у більшості областей України очікується погода з опадами, поривчастим вітром і комплексом несприятливих погодних явищ, чому сприятиме значний контраст температури.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

Залізничникам продовжили бронювання від мобілізації терміном на один місяць

Через пошкодження ділянки водогону залишилися без води Покровськ і Мирноград Донецької області - ОВА

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

У Бериславі російські війська обстріляли з дронів вантажівку з доставки питної води

На Закарпатті стався конфлікт за участю співробітників ТЦК, поліція розслідує справу

На Донеччині від ворожого вогню постраждали 13 населених пунктів, загинуло троє людей, поранені семеро

У Харкові пролунав вибух - мер

На час Великодніх свят у Херсонській міській громаді запроваджено додаткові обмеження - Мрочко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА