16:20 02.02.2021

Netflix і кіностудія MGM хочуть зняти фільми про стрибок акцій GameStop і AMC

2 хв читати
Netflix і кіностудія MGM хочуть зняти фільми про стрибок акцій GameStop і AMC

Стримінговий сервіс Netflix Inc. і кіностудія Metro-Goldwyn-Mayer Inc. (MGM) почали працювати над окремими проектами фільмів про ситуацію на Волл-Стріт минулого тижня, коли індивідуальні інвестори, що об'єдналися в соцмережах, спровокували стрибок акцій компаній GameStop Corp. і AMC Entertainment Holdings Inc., повідомляє The Wall Street Journal.

Акції власника магазинів відеоігор GameStop минулого тижня підскочили в ціні вп'ятеро, свідчать дані CNBC. Попит на папери компанії був зумовлений індивідуальними інвесторами, які об'єдналися на платформі Reddit і в інших соціальних мережах проти хедж-фондів, що грали на пониження акцій таких компаній, як GameStop.

Netflix проводить переговори зі сценаристом Марком Боалом, котрий написав сценарій для фільму "Тридцять хвилин по півночі", в основі якого лежить історія ліквідації лідера "Аль-Каїди" Усами бен Ладена, сказало обізнане джерело WSJ. У фільмі може зіграти 24-річний американський актор Ной Сентінео.

Керівництво MGM, у свою чергу, має намір екранізувати заплановану книгу американського письменника Бена Мезрича "Антисоціальна мережа". За інформацією джерела WSJ, кіностудія вже придбала права на майбутню книгу Мезрича, яка цього місяця пропонується до продажу видавцям.

Дві ґрунтовані на реальних подіях книги Мезрича - "Двадцять одне" і "Соціальна мережа" - вже були екранізовані. Продюсером фільму "Соціальна мережа", що розповідає про створення Facebook Inc. (SPB: FB), є голова кінематографічної групи MGM Майкл Де Лука.

Раніше про плани компаній повідомило видання Deadline.

Netflix і MGM необхідно швидко домовитися з режисерами й акторами, щоб конкуренти не запустили аналогічні проекти, зазначає WSJ. Голлівудські студії та стримінгові компанії часто прагнуть першими отримати права на історії, що викликали резонанс у світі. До нещодавніх прикладів подій, які привернули інтерес кінопродюсерів, входить порятунок тайської дитячої футбольної команди із затопленої печери, а також крах таких компаній із Кремнієвої долини, як Theranos Inc. і WeWork.

У Голлівуді вже знімалися картини про торгівлю в "шорт". У 2015 році вийшов фільм "Гра на пониження", присвячений фінансовій кризі 2008 року. Картина зібрала $70 млн у домашньому прокаті й була номінована на п'ять премій Американської академії кінематографічних мистецтв і наук.

Історія про стрибок акцій GameStop може привабити молоду аудиторію, яка ходить у кіно не так часто, як попередні покоління, зазначає WSJ. У Ноя Сентінео багато молодих фанатів завдяки зйомкам у фільмі Netflix "Усім хлопцям, яких я любила раніше".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під Вовчанськом ворожий дрон влучив у вантажівку, водій важко поранений - Синєгубов

Австралія виділяє Україні пакет у 100 млн доларів - міністр оборони Марлз

Сирський на зустрічі у форматі Рамштайн розповів про загострення ситуації на фронті та потреби України

Суд заарештував голову Броварської райадміністрації Майбоженка без права застави - Офіс генпрокурора

Голові Броварської райадміністрації Майбоженку, який скоїв ДТП із чотирма постраждалими, висунуто підозру

Найближчими днями в Україні трохи потеплішає, місцями пройдуть короткочасні дощі

Шмигаль ознайомився з процесом зведення фортифікацій на кордоні з Білоруссю у Волинській області

Світ має всі можливості, щоб допомогти збивати кожну ракету і кожен дрон російських терористів - Зеленський

Унаслідок негоди без світла майже 4 тис. споживачів у 28 населених пунктах Сумської області - Міненерго

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА