20:02 01.02.2021

"Слуга народу" перенесла розгляд питання щодо Сольського до проведення відповідної зустрічі в Офісі президента

1 хв читати
"Слуга народу" перенесла розгляд питання щодо Сольського до проведення відповідної зустрічі в Офісі президента

Депутатська фракція "Слуга народу" перенесла розгляд питання щодо ситуації в аграрному комітеті ВР, оскільки спочатку має відбутися відповідна зустріч в Офісі президента, повідомив журналістам голова фракції Давид Арахамія після її засідання в понеділок.

"Ми робили закрите засідання фракції. Це (зокрема) і щодо ситуації з паном Сольським (Миколою Сольським - ІФ), головою аграрного комітету... ми перенесли це питання", - сказав він.

Водночас на запитання кореспондента агентства "Інтерфакс-Україна" про те, коли фракція має намір розглянути питання щодо Сольского, Арахамія відповів, що це відбудеться "трохи пізніше: буде зустріч в Офісі президента спочатку, а потім якщо буде необхідність після цієї зустрічі, то робитимемо ще і засідання фракції".

Раніше в понеділок заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук повідомила агентству про намір "обговорити ситуацію, яка склалася в аграрному комітеті: чому частина депутатів нашої фракції вирішили висловити недовіру пану Сольському, але загалом фракція його підтримує, хоча проблема виникла всередині комітету". "І взагалі, ми дуже вдячні Сольському, що він провів земельну реформу", - сказала Кравчук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА