12:09 25.01.2021

МОН запустило безкоштовний онлайн-курс для вчителів української мови, які викладають у класах із мовами навчання нацменшин

1 хв читати
МОН запустило безкоштовний онлайн-курс для вчителів української мови, які викладають у класах із мовами навчання нацменшин

Міністерство освіти і науки України та проект "Навчаємось разом" запустили безкоштовний онлайн-курс для вчителів української мови, які викладають у класах із мовами навчання нацменшин.

"Міністерство освіти і науки спільно з проектом фінської підтримки реформи української школи "Навчаємось разом" запустили безкоштовний онлайн-курс "Викладання української в класах із навчанням мовами національних меншин", - йдеться в повідомленні прес-служби Міносвіти.

Зазначено, що онлайн-курс допоможе знайти відповіді на питання: як підготуватися до початку вивчення мови; які фактори впливають на засвоєння другої мови; які особливості планування навчання з фокусом на учня; як виконати вимоги до обов'язкових результатів навчання.

Онлайн-курс складається з шести модулів, додаткових матеріалів, тестів і практичних завдань. Усі слухачі, які пройдуть його до кінця й успішно складуть фінальне тестування, отримають сертифікат.

Згідно з повідомленням, курс присвячений, зокрема, особливостям викладання української мови для учнів закладів загальної середньої освіти з навчанням мовами національних меншин. Зокрема, за допомогою курсу слухачі навчаться правильно організувати навчання, обирати ефективну стратегію планування уроків, створювати сприятливе середовище для вивчення другої мови, а також працювати з викликами, з якими щодня стикаються вчителі таких закладів.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА