18:43 28.09.2020

Авіакомпанія SkyUp продовжує польоти до Вірменії, але не виключає скасування рейсів у разі розвитку конфлікту з Азербайджаном

2 хв читати
Авіакомпанія SkyUp продовжує польоти до Вірменії, але не виключає скасування рейсів у разі розвитку конфлікту з Азербайджаном

Авіакомпанія SkyUp (Київ) після консультацій із відповідальними органами державної та авіаційної влади України та Республіки Вірменія ухвалила рішення продовжити рейси Київ - Єреван у повному обсязі згідно з анонсованим графіком, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі авіакомпанії у понеділок.

У SkyUp, зокрема, зазначають, що на сьогодні, згідно з інформацією від офіційних джерел, жодних перешкод для авіасполучення немає. Більше того, державні органи просять продовжити виконання рейсів, щоб підтримувати регулярне авіасполучення між двома країнами.

"Авіакомпанія постійно отримує оперативні дані Міністерства закордонних справ України, посольства України в Республіці Вірменія, Міністерства територіального управління та інфраструктури Вірменії та посольства України у Вірменії, а також авіаційних контролюючих органів обох країн і диспетчерських служб, аеропорту Звартноц (Єреван, Вірменія). Всі вони наразі впевнені, що перешкод для виконання рейсів немає. Крім того, маршрут цілком безпечний, адже проходить через територію Грузії, а до Вірменії літак потрапляє із західного боку", - заявили в авіакомпанії.

При цьому в SkyUp додали, що оскільки ситуація розвивається, компанія продовжує постійний моніторинг і оцінку ризиків, щоб в разі змін припинити виконання рейсів або ж розвернути літак чи сісти на запасний аеродром, якщо зміни відбудуться безпосередньо під час польоту.

Авіакомпанія рекомендує пасажирам, які планують летіти з Києва до Єревана або в зворотному напрямку, перевіряти заяви на сайті Міністерства закордонних справ України, посольства України в Республіці Вірменія, міністерства закордонних справ Вірменії, посольства Республіки Вірменія в Україні.

Як повідомлялося, авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) скасовує рейси до Єревану у зв'язку з конфліктом між Вірменією та Азербайджаном.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА