10:23 18.09.2020

У Запоріжжі автомобіль урізався в рекламний щит і загорівся, троє громадян Марокко загинули, ще троє госпіталізовані

1 хв читати
У Запоріжжі автомобіль урізався в рекламний щит і загорівся, троє громадян Марокко загинули, ще троє госпіталізовані

Запорізька поліція встановлює обставини аварії, що призвела до загибелі трьох громадян Королівства Марокко, ще троє постраждалих іноземців із травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані до місцевої лікарні.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області, 17 вересня близько 19:40 водій автомобіля BMW, рухаючись середньою смугою проїжджої частини Набережної магістралі в районі електроопори допустив занос транспортного засобу, виїхав на ліву смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем Nissan під керуванням 40-річного водія.

"Після чого водій BMW виїхав на газон, який розділяє потоки зустрічних смуг і скоїв наїзд на опору рекламоносія, внаслідок чого відбулось загоряння транспортного засобу. В результаті ДТП 21-річний водій BMW та два його пасажири: хлопець-одноліток і 17-річна дівчина загинули на місці", - йдеться в повідомленні.

Крім того, ще троє пасажирів: 20-річна дівчина і два хлопці 20-ти і 23-х років доставлені до лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості.

Зазначається, що всі жертви аварії - громадяни Королівства Марокко. Водночас водій і пасажир другої іномарки не постраждали.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Причини і обставини аварії з'ясовують.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Загиблі в Німеччині двоє громадян України були військовослужбовцями, які проходили там медичну реабілітацію, консульство встановлює зв'язок із їхніми рідними - МЗС

Росіяни за добу завдали одного ракетного та 49 авіаударів по території України

За добу на лінії фронту сталося 112 бойових зіткнень

Агресор у неділю обстрілював Нікополь та Покровську ОТГ – голова ОВА

Україна все ще чекає на постачання обіцяних США озброєнь – Зеленський

ГУР Міноборони України повідомило про знищення двох тепловозів у РФ

Зеленський провів телефонну розмову з лідером меншини у Палаті представників США, запросив його в Україну

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА