20:50 22.06.2020

Степанов: У Львівській області будуть кадрові рішення, поставлено завдання збільшити тестування і змінити фінансування COVID-пакета

1 хв читати
Степанов: У Львівській області будуть кадрові рішення, поставлено завдання збільшити тестування і змінити фінансування COVID-пакета

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов після робочого візиту до Львівської області заявив, що ситуація в регіоні вимагає від МОЗ прийняття низки термінових і зважених рішень: зокрема, будуть здійснені певні кадрові зміни, поставлено завдання збільшити кількість тестувань на коронавірус і буде змінено фінансування COVID-пакета, повідомляє Міністерство охорони здоров'я в Телеграм ввечері в понеділок.

"Я бачу проблему керівництва - і була відповідна моя реакція. Я бачу проблему контролю лікарських засобів. Якщо на цьому тижні не побачу конкретних зрушень, то не виключаю, що буду ставити питання зміни керівництва департаменту охорони здоров'я Львівської обладміністрації. Тому що ситуація складна. Будь ласка, робіть висновки", - заявив Степанов журналістам за підсумками візиту в Львівську область у понеділок.

Міністр зазначив, що керівництво МОЗ вирішило терміново відвідати Львівську область, оскільки останнім часом там різко зросла кількість випадків захворювання коронавірусною інфекцією, а також кількість госпіталізованих.

За словами глави відомства, під час візиту виявлено низку недоліків в роботі місцевого лабораторного центру, зокрема, велика черга на проведення тестувань. У зв'язку з цим прийнято рішення про зміну керівництва лабораторії.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Якщо ми хочемо зберегти мир у Європі, ми маємо перейти до європейської економіки й промисловості воєнного часу

Найближчі дні в Україні будуть теплими, вночі в середу місцями заморозки

Боррель зазначає, що українські компанії мають виробляти більше озброєння в Україні за підтримки європейських

Реєстрація для участі у вступних іспитах до магістратури стартує 7 травня і триватиме до 29 травня

В Україні без світла майже 500 населених пунктів - "Укренерго"

Понад 400 тис. споживачів одночасно залишалися без світла на Сумщині через нічний удар РФ - Міненерго

На заході та півночі України в понеділок очікуються грози

У результаті місії ГУР у Криму знищено швидкісний катер ворога

СБУ затримала двох ворожих агентів, які готували масовані обстріли України напередодні Великодня

Окупанти передислоковують сили для можливого наступу на Харків - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА