08:26 28.04.2020

У Чорнобильській зоні і на півночі Житомирщини триває гасіння окремих осередків тління в 6 лісництвах

1 хв читати
У Чорнобильській зоні і на півночі Житомирщини триває гасіння окремих осередків тління в 6 лісництвах

Станом на ранок вівторка, 28 квітня, рятувальники продовжують гасіння окремих осередків тління пеньків, залишків деревини та торфовищ у осередках пройдених вогнем в шести лісництвах Житомирської і Київської областей, повідомили в прес-службі ДСНС.

За інформацією Держслужби, в зоні відчуження і безумовного (обов'язкового) відселення підрозділами ДСНС надається допомога ДАЗВ у гасінні пожеж на території Луб'янського, Паришівського і Дитятківського лісництв. Основні зусилля спрямовані на локалізацію 2 осередків в с.Крива Гора і с.Рудьки - с.Буряківка).

Повідомляється, що для облаштування протипожежних розривів залучено важку інженерну техніку ДСНС і додатково 4 шляхопрокладальники ЗСУ. Інженерною технікою створено 1 тис. км мінералізованих смуг. До гасіння залучено 1 тис. 133 людини і 262 одиниці техніки, з них від ДСНС 1 тис. 37 людей особового складу та 225 одиниць техніки. Авіацією ДСНС 27 квітня здійснено 30 скидів (60 т води).

У Житомирській області пожежі в лісових масивах Овруцького та Олевського районів локалізовано. Рятувальники надають допомогу працівникам Словечанського, Білокоровицького і Олевського лісових господарств у гасінні окремих осередків тління трав'яного настилу, лісової підстилки, пеньків і деревини в осередках пройдених вогнем. До гасіння залучено 329 осіб та 66 одиниць техніки, з них від ДСНС 57 працівників особового складу та 15 одиниць техніки.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА