08:46 17.04.2020

Екс-адвокат Трампа достроково вийде з в'язниці через коронавірус

2 хв читати
Екс-адвокат Трампа достроково вийде з в'язниці через коронавірус

Федеральне бюро в'язниць повідомило колишнього адвоката президента США Майкла Коена про те, що він буде достроково звільнений через епідемію коронавірусу в країні, повідомляє CNN з посиланням на обізнані джерела, зокрема його адвоката.

За даними телеканалу, в тюрмі в Отісвіллі (штат Мічиган), де Коен відбуває свій трирічний термін, коронавірус був виявлений у 14 ув'язнених і семи співробітників виправної установи.

За словами співрозмовників CNN, Коен зможе відбути залишок тюремного ув'язнення, термін якого закінчується у листопаді 2021 року під домашнім арештом.

При цьому телеканал нагадує, що місяць тому федеральний суддя відхилив прохання Коена про дострокове звільнення або зміну покарання на тлі ситуації з коронавірусом у в'язниці, звинувативши його "в необґрунтованих або недоречних претензіях" у спробі домогтися звільнення.

У кінці 2018 року Майкл Коен був засуджений до трьох років в'язниці за звинуваченнями в ухиленні від сплати податків, порушенні правил фінансування передвиборчої кампанії і виплаті хабарів за мовчання для захисту його колишнього начальника - президента США Дональда Трампа.

Зокрема, федеральні прокурори звинуватили Коена в організації виплати відступних у розмірі $ 280 тис. двом жінкам, в тому числі порноактрисі Стормі Деніелс, яка стверджувала, що була коханкою Трампа, в обмін на їхнє мовчання перед виборами. При цьому прокурори заявляли, що зазначені виплати проводилися в координації з Трампом і за його вказівкою.

Коен відбуває покарання у в'язниці в Отісвіллі (в 115 кілометрах на північний захід від Нью-Йорка), відомої як місце ув'язнення для "білих комірців" - режим утримання в ній менш жорсткий.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

НАТО виступило із заявою, засудивши гібридну діяльність РФ і запевнивши, що це не завадить і далі підтримувати Україну

Саміт миру стане першим реальним шансом розпочати відновлення справедливого миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА