18:11 10.04.2020

Бойовики з опівночі десять разів обстріляли українські позиції

1 хв читати
Бойовики з опівночі десять разів обстріляли українські позиції

Незаконні збройні формування, що діють на сході України, десять разів порушили режим припинення вогню з початку доби 10 квітня станом на 17:00, зокрема з використанням заборонених Мінськими домовленостями озброєнь.

"Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів отримав поранення один з військовослужбовців об’єднаних сил", - повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook у п'ятницю.

Під час обстрілів бойовики застосовували міномети калібру 120 мм і 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Чотири обстріли припали на район відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", шість - на район відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

"На всі ворожі обстріли об'єднані сили... відповідали прицільним вогнем по опорних пунктах противника. Відчувши на собі рішучість наших військових, окупанти припинили будь-яку активність. Втрати противника уточнюються", - повідомляється в звіті.

При цьому на всіх трьох ділянках розведення сил і засобів ситуація залишається стабільною, режим "тиша" дотримується.

Як повідомлялося, український військовослужбовець, який дістав унаслідок обстрілів бойовиків на Донбасі в п'ятницю кульового поранення, перебуває у важкому стані. Його було оперативно доправлено до військово-медичного закладу і надано належну медичну допомогу.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб ЗСУ: Російські війська активізували наступальні дії на покровському та лиманському напрямках, продовжують штурмувати позиції ЗСУ в районі Вовчанська

Разумков: Для уникнення різночитань про легітимність президента треба було давно отримати роз'яснення КС

Унаслідок ворожого обстрілу Херсона постраждала жінка - ОВА

Наявність військово-облікового документа у чоловіків 18-60 років у пунктах пропуску перевірятимуть із 18 травня - Держприкордонслужба

Кількість постраждалих у Вовчанській громаді після ворожого обстрілу збільшилася до шести осіб

Данія оголосила про новий пакет військової допомоги для України на EUR750 млн

"Інтерпайп" Пінчука передав військовим на харківському та донецькому напрямках FPV-дрони та "мавіки"

Парламентарії України, Литви та Польщі готують спільну декларацію щодо заборони агропродукції РФ і Білорусі в ЄС

СБУ затримала коригувальницю ворожого вогню на Житомирщині

Окупанти обстріляли Вовчанську громаду касетними боєприпасами, постраждали 5 осіб, зокрема начальник міської адміністрації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА